Ok miesiącaDziewczyny czy któraś ostatnio umawiała się do Paśnika ? Jakie są teraz do niego terminy ?
reklama
Mam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...
Kur...!!!
Przykro mi bardzo
Whaaaaat??!!! Kiedyyy?Good news gymcentrum będzie otwierać oddział w Krakowie
@Maryanka to moze jednak go wyskacze przed stymulacja [emoji14]
karmenkaa
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie! Bardzo proszę o pomoc. Dostaliśmy wiadomość z kliniki o rozwoju zarodków w 3 dobie :
1 -3/10c
2 -3/2
3 -3/8
4 -3/6 fr30%
Kryteria oceny:
1/ Pierwsza cyfra to ocena jakościowa zarodka.
Skala 1-4 gdzie zarodek z oceną 1 jest najlepszy, 2 dobrej jakości, 3 średniej jakości, 4 zarodek zatrzymany w rozwoju.
2/Druga cyfra to liczba komórek w zarodku.
3/Litera "c" oznacza że zarodek kompaktuje (usiłuje przejść do następnego etapu rozwoju,moruli). Zjawisko to podnosi jakość zarodka.
4/ "fr x %" jest to określenie stopnia fragmentacji zarodka, zjawiska niekorzystnego, obniżającego jakość zarodka. Im wyższy odsetek fragmentacji tym jakość słabsza.
5/Zarodek oceniony jako "x/M" to morula. Skala ocen: 1 najlepsza, 2 dobra, 3 średnia, 4 słaba jakość.
Wszystkie są średniej jakości mamy jakie kolwiek szansę?
1 -3/10c
2 -3/2
3 -3/8
4 -3/6 fr30%
Kryteria oceny:
1/ Pierwsza cyfra to ocena jakościowa zarodka.
Skala 1-4 gdzie zarodek z oceną 1 jest najlepszy, 2 dobrej jakości, 3 średniej jakości, 4 zarodek zatrzymany w rozwoju.
2/Druga cyfra to liczba komórek w zarodku.
3/Litera "c" oznacza że zarodek kompaktuje (usiłuje przejść do następnego etapu rozwoju,moruli). Zjawisko to podnosi jakość zarodka.
4/ "fr x %" jest to określenie stopnia fragmentacji zarodka, zjawiska niekorzystnego, obniżającego jakość zarodka. Im wyższy odsetek fragmentacji tym jakość słabsza.
5/Zarodek oceniony jako "x/M" to morula. Skala ocen: 1 najlepsza, 2 dobra, 3 średnia, 4 słaba jakość.
Wszystkie są średniej jakości mamy jakie kolwiek szansę?
Ja wcZoraj umówiłam sie na 25 czerwca.Ok miesiąca
Prywatnie
Skierowanie OD RODZINNEGO WIyta na nfz na cito termin październik
Maryanka
Fanka BB :)
Tak to byłby dobry pomysł Ja dwa lata temu dwa dni "rodziłam" swojego kamyczka, nie polecam heh
Koniczyna82
Właśnie dumam nad tym. Nie dam rady chyba nie zrobić przed serduszkiem tylko pytanie kiedy. I muszę do kliniki zadzwonić. W sumie w klinice kazali najwcześniej jutro betować Mam pakiet Medicover to może zapisze się tam na wizyte i przy okazji znajda pecherzyk.No i fajnie teraz czekaj na wizytę ❤❤❤❤ i juz nie badaj tej bety tylko sie ciesz z dzidzi pod sercem
Ja wcZoraj umówiłam sie na 25 czerwca.
Prywatnie
Skierowanie OD RODZINNEGO WIyta na nfz na cito termin październik
Dzwoń wieczorami -między 18-19 ...oni zawsze o tej porze potwierdzają wizyty ,więc jak ktoś odmówi to może wskoczysz wcześniej
reklama
Agniecha1508
@Murawa - będzie dobrze. My dziś byliśmy i powiem tak " macie rację - konkretny " , a czy cudotwórca okaże się za jakiś czasDziewczyny ...jutro Cudotwórca...no właśnie boję się,że pokładam zbyt duże nadzieje...
i ,że jak nie wyjdzie to bęęęęędzie baaardzo żle....
ale ! miałam byc dobrej myśli
Aśka-znajdę Cię ja tam?
Tylko się ni chowaj po kątach
Podziel się: