reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć czy mamy jakieś szanse odnośnie mojego wcześniejszego postu? :(
Z tego co widzę to zarodek 1/ już do etapu moruli dochodzi, podobnie z 3/8.
A tak jak już dziewczyny pisały że najwięcej ciąż jest właśnie nie z tych o wysokich parametrach tylko średniaczkóch. Takze uszy do góry ;)

Mam 27 lat i 3 nieudane iui za sobą. Jest to nasza pierwsze podejście i przez to tak to wszystko przeżywam. Byłam pewna, że po punkcji to już będzie z górki... Liczę na ten 1 zarodek 10 i 8 komórkowy bo 2 komórkowy w 3 dobie i ten z fragmentacja pewnie staną w miejscu

Kurcia a do kogo chodzisz w krk z tymi kamieniami
Jeszcze do nikogo bo dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze je mam. Ale w piatek mam wizyte u urologa dr Drabiny.
Kiedys dawno temu u niego bylam i dobre wrazenia odnioslam.
@Kurcia a picie piwa by mogło pomóc? Czy to tylko mit? Tutaj to najlepsze są czerwone soczki i złote napoje na wszelkie bolączki. ;)
Piwo by pewnie pomoglo. Nie za bardzo je lubie... wrecz nie znosze..ale trzeba bedzie to i taka terapie zastosuje :)

Dziewczyny po długich bojach znalazłam ovaleap i mensinorm. Wczoraj jak wyszłam o 19 z kliniki to nie było szans na dostanie tych leków. Zadzwoniłam z rana z problemem do kliniki, powiedzieli mi gdzie napewno dostanę bo klinika współpracuje właśnie z tą apteka. Szkoda że wcześniej nie wiedziałam tego, no ale trudno. Jeden dzień nic nie zmieni w podawaniu, jestem na długim protokole więc od dziś zaczynam się kłuć, jak narkoman [emoji28] [emoji14] 3 zastrzyki Gonapeptyl, avaleap i ten mensinorm.

W sobotę idę na podgląd [emoji110] [emoji2]

Ja jakaś nieprzytomna jestem od paru dni. Nie wiem czy to od napięcia czy od progesteronu ale chodze jak oszołomiona i są chwile ze np nie mogę czytać ze zrozumieniem. Idzie weekend muszę odpocząć, głowę przewietrzyć. W piątek mam 5 okrąglutka rocznice ślubu..

Dziękuje za wszystkie kciuki.
A dziś 25 progesteron (z 19,8 dwa dni temu) Ja zawsze mierze o tej samej porze, na czczo, nie pijąc wczesńiej za duzo żeby zminimalizować wachniecia.
Ja nie w ciąży, bez progesteronu a spała bym codziennie w godzinach 16-18 [emoji14]

Ja też mam 5 rocznicę ślubu, w czerwcu [emoji173] [emoji2] podziwiam meza że wytrzymał z taką wariatka jak ja, ale nie narzeka to chyba źle nie ma [emoji28]

reklama
Dziewczyny po długich bojach znalazłam ovaleap i mensinorm. Wczoraj jak wyszłam o 19 z kliniki to nie było szans na dostanie tych leków. Zadzwoniłam z rana z problemem do kliniki, powiedzieli mi gdzie napewno dostanę bo klinika współpracuje właśnie z tą apteka. Szkoda że wcześniej nie wiedziałam tego, no ale trudno. Jeden dzień nic nie zmieni w podawaniu, jestem na długim protokole więc od dziś zaczynam się kłuć, jak narkoman [emoji28] [emoji14] 3 zastrzyki Gonapeptyl, avaleap i ten mensinorm.

W sobotę idę na podgląd [emoji110] [emoji2]
Super, że się udało. Teraz niech się zmobilizują jajniki i wyprodukują piękne jajeczka. [emoji41]

Do góry