reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć czy mamy jakieś szanse odnośnie mojego wcześniejszego postu? :(
Z tego co widzę to zarodek 1/ już do etapu moruli dochodzi, podobnie z 3/8.
A tak jak już dziewczyny pisały że najwięcej ciąż jest właśnie nie z tych o wysokich parametrach tylko średniaczkóch. Takze uszy do góry ;)

Mam 27 lat i 3 nieudane iui za sobą. Jest to nasza pierwsze podejście i przez to tak to wszystko przeżywam. Byłam pewna, że po punkcji to już będzie z górki... Liczę na ten 1 zarodek 10 i 8 komórkowy bo 2 komórkowy w 3 dobie i ten z fragmentacja pewnie staną w miejscu

Kurcia a do kogo chodzisz w krk z tymi kamieniami
Jeszcze do nikogo bo dopiero wczoraj sie dowiedzialam ze je mam. Ale w piatek mam wizyte u urologa dr Drabiny.
Kiedys dawno temu u niego bylam i dobre wrazenia odnioslam.
@Kurcia a picie piwa by mogło pomóc? Czy to tylko mit? Tutaj to najlepsze są czerwone soczki i złote napoje na wszelkie bolączki. ;)
Piwo by pewnie pomoglo. Nie za bardzo je lubie... wrecz nie znosze..ale trzeba bedzie to i taka terapie zastosuje :)

Dziewczyny po długich bojach znalazłam ovaleap i mensinorm. Wczoraj jak wyszłam o 19 z kliniki to nie było szans na dostanie tych leków. Zadzwoniłam z rana z problemem do kliniki, powiedzieli mi gdzie napewno dostanę bo klinika współpracuje właśnie z tą apteka. Szkoda że wcześniej nie wiedziałam tego, no ale trudno. Jeden dzień nic nie zmieni w podawaniu, jestem na długim protokole więc od dziś zaczynam się kłuć, jak narkoman [emoji28] [emoji14] 3 zastrzyki Gonapeptyl, avaleap i ten mensinorm.

W sobotę idę na podgląd [emoji110] [emoji2]

Ja jakaś nieprzytomna jestem od paru dni. Nie wiem czy to od napięcia czy od progesteronu ale chodze jak oszołomiona i są chwile ze np nie mogę czytać ze zrozumieniem. Idzie weekend muszę odpocząć, głowę przewietrzyć. W piątek mam 5 okrąglutka rocznice ślubu..

Dziękuje za wszystkie kciuki.
A dziś 25 progesteron (z 19,8 dwa dni temu) Ja zawsze mierze o tej samej porze, na czczo, nie pijąc wczesńiej za duzo żeby zminimalizować wachniecia.
Ja nie w ciąży, bez progesteronu a spała bym codziennie w godzinach 16-18 [emoji14]

Ja też mam 5 rocznicę ślubu, w czerwcu [emoji173] [emoji2] podziwiam meza że wytrzymał z taką wariatka jak ja, ale nie narzeka to chyba źle nie ma [emoji28]

reklama
Dziewczyny po długich bojach znalazłam ovaleap i mensinorm. Wczoraj jak wyszłam o 19 z kliniki to nie było szans na dostanie tych leków. Zadzwoniłam z rana z problemem do kliniki, powiedzieli mi gdzie napewno dostanę bo klinika współpracuje właśnie z tą apteka. Szkoda że wcześniej nie wiedziałam tego, no ale trudno. Jeden dzień nic nie zmieni w podawaniu, jestem na długim protokole więc od dziś zaczynam się kłuć, jak narkoman [emoji28] [emoji14] 3 zastrzyki Gonapeptyl, avaleap i ten mensinorm.

W sobotę idę na podgląd [emoji110] [emoji2]
Super, że się udało. Teraz niech się zmobilizują jajniki i wyprodukują piękne jajeczka. [emoji41]

Do góry