pisces
Fanka BB :)
Przykro mi, ale najważniejsze to się nie poddawać i znaleźć swoją drogę.Mam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, ale najważniejsze to się nie poddawać i znaleźć swoją drogę.Mam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...
Przykro mi ale jak mówią do TRZECH razy sztuka. Od jutra nowy plan. Trzeba probować.Mam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...
Ja przy 1.5 wydusiłam 5 dobrych.@Blondie Ja przyAMH 0.5 wydusiłam 7
To ja nie wiem o co chodzi z tym AMH. Ale może twoje lepsze, bo u mnie zero mrozaczkow.Ja przy 1.5 wydusiłam 5 dobrych.
Mam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...
Oh wow to dalas mi nadzieje.Ciaesze ze Ci sie udalo :*Ja przy AMH 0,7 9 komorek pobranych, 5 zaplodniono, zaplodnily się 4, 1 transferowano i teraz 7tc , nic nie udało się zamrozić, ale mam już 1szczescie, więc jak z tą ciążą wszystko będzie ok, to będę przeszczęśliwa
16 maja rok temu odebrałam wyniki negatywnej bety pamiętam ten dzień jak dziś płakałam krzyczałam na drugi dzień podniosłam głowę do góry zaczęłam dbać o siebie zrobiłam przerwę i wróciłam to gry.Wierze ze ty też dziś się wyplaczesz a jutro wstaniesz z dumnie wypieta piersią.Mam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...