reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak jak radziłyście poszłam do innego lekarza . Również nic nie znalazł. Podejrzewa ciążę biochemiczna. Mam zrobić betę jutro i w piątek wizyta. Wyliczył ze to może być ciaza 3 tyg i ze może Poprostu jeszcze nie widać ale ja nie mam złudzeń:sad: mam się obserwować i jakby mnie coś bolało lub bym krawiła to mam się udać do szpitala

Kurczę dziwne to. Nie wiedziałam że biochemiczna może do takich dużych wartości dojść. Jakby coś się działo to się nawet nie zastanawiaj tylko od razu szpital jedź.

reklama
Kurczę dziwne to. Nie wiedziałam że biochemiczna może do takich dużych wartości dojść. Jakby coś się działo to się nawet nie zastanawiaj tylko od razu szpital jedź.

Ja tez nie wiedziałam. Jutro idę jeszcze na wizytę do lekarza z kliniki bo i tak jestem umowiona. Mam nadzieje ze może on na to tez wszystko spojrzy i coś znajdzie, bo juz mam dosyć.

:mad:Dziewczyny czy to jest normalne ,ze Pasnik jeszcze nie odpisał mi ? Od 27 kwietnia czekam na wiadomość dzwonię , pisze i przypominam się ,a dalej nic nie mam:mad: jestem bezradna nie chce żeby pomyślał ze jestem natrętna

Gratuluję:) udało się za pierwszym razem? Ja tego drugiego tak się boje, że nie śpię po nocach. A wizytę mam dopiero 28.05 i ustalimy co dalej. Może jakoś wytrzymam:)

Gratuluję:) udało się za pierwszym razem? Ja jestem przed 2 podejściem i już spać po nocach nie mogę. Wizytę mam dopiero 28.05 i ustalimy co dalej. Idzie się wykończyć...
Tak, udało się za pierwszym, dopiero po transferze na drugi dzień dowiedziałam się, że jednak nic nie dało się zamrozić i miałam mega załamkę, bo nie wierzyłam, ze
Kochana, a jak Ci wyszło 7t6d? Od om wychodzi Ci 7t0d.
Może ja mam dziś jakieś zaćmienie, ale mi dziś wychodzi 8t0d licząc od 28 marca, czy ze mną jest już coś nie tak ?

Cześć Ciotki :D
Mam już prawie 3 cm :-D i jestem małym/łą wiercipiętą ;-) ;)
Z brzucha mamy wychodzę 19 grudnia.
Świetny prezent pod choinkę, co nie ? :-D

IMG_20180516_140351.jpg

Załączniki

• IMG_20180516_140351.jpg
    IMG_20180516_140351.jpg
    934,5 KB · Wyświetleń: 653
reklama
Do góry