reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, Wy się super na różnych zawiłościach znacie, więc może mi podpowie się - transfer miałam 15.04 5dniowej blastki, więc wychodzi mi początek cyklu na 28 marca i teraz powinnam być w 7t6d, a z USG wczoraj mi wyszło, że to 6t3d i zarodek ma 6mm. Czy takie różnice na tym etapie mogą być?

reklama
Ja przy AMH 0,7 9 komorek pobranych, 5 zaplodniono, zaplodnily się 4, 1 transferowano i teraz 7tc , nic nie udało się zamrozić, ale mam już 1szczescie, więc jak z tą ciążą wszystko będzie ok, to będę przeszczęśliwa
Gratuluję:) udało się za pierwszym razem? Ja tego drugiego tak się boje, że nie śpię po nocach. A wizytę mam dopiero 28.05 i ustalimy co dalej. Może jakoś wytrzymam:)
Ja przy AMH 0,7 9 komorek pobranych, 5 zaplodniono, zaplodnily się 4, 1 transferowano i teraz 7tc , nic nie udało się zamrozić, ale mam już 1szczescie, więc jak z tą ciążą wszystko będzie ok, to będę przeszczęśliwa
Gratuluję:) udało się za pierwszym razem? Ja jestem przed 2 podejściem i już spać po nocach nie mogę. Wizytę mam dopiero 28.05 i ustalimy co dalej. Idzie się wykończyć...

Lekarki moje kochane potrzebna mi Wasza burza mózgów :-D wczoraj odebrałam wszystkie wyniki badań i byłam u mojej Pani Doktor. CRP przy normach 0-5 mam 18.5 co wskazuje na jakiś stan zapalny, lekarka trochę się wystraszyła i kazała dzisiaj powtórzyć morfologię i właśnie to CRP. Moje pytanie, skąd ten stan? Podstawowa krew, mocz, posiew moczu w normie, zęby mam zdrowe, nie czuję żebym była chora :-\

Crp może podnosić alergia lub robaczyca (tak mi dr kiedyś powiedziała).

Dziewczyny, Wy się super na różnych zawiłościach znacie, więc może mi podpowie się - transfer miałam 15.04 5dniowej blastki, więc wychodzi mi początek cyklu na 28 marca i teraz powinnam być w 7t6d, a z USG wczoraj mi wyszło, że to 6t3d i zarodek ma 6mm. Czy takie różnice na tym etapie mogą być?
Kochana, a jak Ci wyszło 7t6d? Od om wychodzi Ci 7t0d.

reklama
Do góry