Ropuszka666
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś ostatnio umawiała się do Paśnika ? Jakie są teraz do niego terminy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę z Tobą na te kradzieże [emoji28] [emoji106]Bede walczyla do konca chocbym miala bank okrasc na nastepne podejsciajuz chcialabym moec to za soba a tak to bede sie stresowac i nie bede spala po nocach
Umawiałam się w zeszłym tygodniu. Wizyta 14.06.Dziewczyny czy któraś ostatnio umawiała się do Paśnika ? Jakie są teraz do niego terminy ?
Umawiałam się w zeszłym tygodniu. Wizyta 14.06.
Też mnie to zawsze zastanawia.Czekam na mój wynik A tu taka informacja, aż mi serce zamarło . Myślałam że już ale jeszcze muszę poczekać. A swoją drogą ... Czy któraś może mi wyjaśnić dlaczego w 6tc normy są niższe (foto)?? Zobacz załącznik 857456
Ja bete robiłam w 10dpt i 59 nastepna w 12 dpt 246, 85Wiem ze się nie porównuje, ale dziewczyny którym się udało jakie miałyście te początkowe bety przy 3 dniowych zarodkach ? Ok 11dpt ?
8 dpt - 46,19Wiem ze się nie porównuje, ale dziewczyny którym się udało jakie miałyście te początkowe bety przy 3 dniowych zarodkach ? Ok 11dpt ?
Ogromnie mi przykro. niektóre z nas muszą dłużej poczekać na swój cud. Trzymaj się Kochana. [emoji11][emoji11][emoji11]Mam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...
Haha zapraszam bedzie razniejIdę z Tobą na te kradzieże [emoji28] [emoji106]