No przeje..ne;-)sexu mi się chce... niewyczymie normalnie!
reklama
Never give up
Fanka BB :)
A to dopiero począteksexu mi się chce... niewyczymie normalnie!
Agniecha1508
@redferrari - ciasto se pyszne upiecz jako substytut albo na lody idź ( tak , tak wiem to nie to samo )sexu mi się chce... niewyczymie normalnie!
Ja dopiero kilka dni, chęć jest, ale po punkcji nie ma mowy. Nie do przejścia;-)Tu to chyba wszystkie takie wyposzczone [emoji1] ja sobie codziennie powtarzam: oby do jutra [emoji2] A najgorzej jak film ze scenami leci
Oooo ja też ostatnie dni mam takie parcie, że chyba wygonie męża do mamusi u nas 27tc i w okresie ciazy było 2 razy ale w spinie strasznejsexu mi się chce... niewyczymie normalnie!
Niby nue ma przeciwskazan ale w piatek jak leżałam na samolocie i mnie doktor badała, pH i takie tam to bolało i mąż był ze mna i jak wyszliśmy to mówi, że niezle jestem zakorkowana
redferrari
Bo oni Ci doktorzy to zrobili doktoraty, a zapomnieli, że jak my mamy dziecki zrobić bez seksu, jak maciczka niewymasowana ma przyjąć zarodeczek? czeba ich douczyć normarlnie zaprosić tu na forum na zajęcia on-line - ja mogę wykładać normalnie
sexu mi się chce... niewyczymie normalnie!
Ja tez [emoji853]i nie jest to śmieszne już [emoji853]
chlopkers
Gratulacje![emoji173]Ja już po wizycie,jest serduszko!!! UFF...Słyszeliśmy ten mega dźwięk,co za szok,pełna abstrakcja :-) :-) :-) Kropek ma 6,3 mm. Karta ciąży założona,termin porodu 4.01.2019!!! Teraz jest 6 tydzień,3 dzień.Nie mam mdłości,podobno już mogę nie mieć,choć nie wiem czy to możliwe ;-) Dziękuję za wszystkie trzymane kciuki :-)Teraz musimy się przeorganizować i poszukać dobrego lekarza prowadzącego w Damianie.Może macie jakiegoś dobrego lekarza do polecenia?
redferrari
ciasto? u mnie takie substytuty nie działają... chyba że na przyrost tyłka hehe@redferrari - ciasto se pyszne upiecz jako substytut albo na lody idź ( tak , tak wiem to nie to samo )
reklama
Agniecha1508
Ojtam , ojtam zapewne w cycki pójdzieciasto? u mnie takie substytuty nie działają... chyba że na przyrost tyłka hehe
Podziel się: