reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszystko online, zadzwonie tam i dam Znac
Ja dzwoniłam do diagnostyki wawa, zatrzęsienie bet maja. Nawet o 22 mogą zejść wyniki. A mój się „powtarza” Ala mam się tym nie martwić bo wiele badan powtarzają. Niestety na cito nie dało się zlecić w moim punkcie pobrań - tylko w laboratorium

Ja dzwoniłam do diagnostyki wawa, zatrzęsienie bet maja. Nawet o 22 mogą zejść wyniki. A mój się „powtarza” Ala mam się tym nie martwić bo wiele badan powtarzają. Niestety na cito nie dało się zlecić w moim punkcie pobrań - tylko w laboratorium
To sobie poczekamy. Lepiej niech sprawdzą, żeby Cię nie stresować.

O to kochana, daj znać jak znajdziesz takie labo, moje moje skołatane 31letnie nerwy są napięte do granic możliwości a to czekanie na wynik, to już jest zbyt wiele dla mnie. ;) to jesteś dobrą pacjentką, mnie niestety charakteryzuje niecierpliwość. [emoji14]

Podobno w szpitalach na cito robią.

Podobno w szpitalach na cito robią.
Ja do warszawskich 3 dzwoniłam i robią... nawet na nastepny dzień
W Bielańskim labo diagnostyki robi cito znaczy jest po 4 godzinach od puszczenia maszyny. Ale jak ktos/coś robi na cito to się chetnie dowiem :)
Żałuje z nie pojechałam do Novum ale tam mam bardzo daleko a nie mam prawka.

Ja po ostatnim podejściu też pozbyłam się całej kasy i zero oszczędności i mam mega wk****a ze nie stać mnie na kolejną procedurę...
Ale dałam sobie czas na zmianę pracy, oszczędzenie kasy i będę działać najszybciej jak się da.
Więc zaciskaj pasa i podchodź do kolejnego crio lub odetchnij i jedź do Pasikonika...
Jak to mówi nasza @Agniecha1508 w końcu każdej z nas się uda!!!! Potrzeba tylko bardzo dużo determinacji!!!! :*:*
@Never give up - pewnie, że wszystkim Nam sie uda ✊ , jak nie to ja se tę ciążę wystrugać :p ihaihaihaihaaa Głowa do góry - póki banki chcą dawać kredyty - doputy walka trwa !!!!!!! ( a spłatą - spłatą bedziemy się martwić podczas spacerku z wózeczkiem , a w wózeczku nasz najdroższy skarb - w pełnym tego slowa znaczeniu) ;)

reklama
Do góry