Koniczyna82
Fanka BB :)
American Pie w wersji damskiej nie wymyślonociasto? u mnie takie substytuty nie działają... chyba że na przyrost tyłka hehe
Same zdrowe marchewki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
American Pie w wersji damskiej nie wymyślonociasto? u mnie takie substytuty nie działają... chyba że na przyrost tyłka hehe
sexu mi się chce... niewyczymie normalnie!
@Koniczyna82 dokładnie. Nie idę spać, bo czekam.Koniczynko czekam
I kciukasy cały czas!!!
Mega dobrze wynik jakby dwa robaczki byłyGratulacje![emoji173]
Super wynik jakby dwa robaczki były..gratulacjeCześć. Odebrałam dziś wynik sobotniej bety 227,9 . Chyba dobrze jak na 10 dpt 2 blastek?
To szybko je wypedz z glowy! Wyniki nie daja zadnych podstaw do zmartwienia, bedzie dobrze Kochana! [emoji8]Jeszcze nie wiem... W środę ostatnia beta i telefon do kliniki. Strasznie się boję że nie będzie zarodka, cały czas mam takie czarne myśli w głowie... [emoji20]
To.dzialaj kochana masz jakieś przeciwwskazania ?sexu mi się chce... niewyczymie normalnie!
Gratulacje .. idziemy prawo jednakowo ja ma 7 tydzień ciąży ..dźwięk serduszka poezja dla uszuJa już po wizycie,jest serduszko!!! UFF...Słyszeliśmy ten mega dźwięk,co za szok,pełna abstrakcja :-) :-) :-) Kropek ma 6,3 mm. Karta ciąży założona,termin porodu 4.01.2019!!! Teraz jest 6 tydzień,3 dzień.Nie mam mdłości,podobno już mogę nie mieć,choć nie wiem czy to możliwe ;-) Dziękuję za wszystkie trzymane kciuki :-)Teraz musimy się przeorganizować i poszukać dobrego lekarza prowadzącego w Damianie.Może macie jakiegoś dobrego lekarza do polecenia?
Bylam w sobote i 0 kolejki!! Matko dobrze e mam tam daleko bo inaczej codziennie.bym zarla te lody! Najlepsze na swiecie!!!!!Czyli tak jak w naszej lodziarni wczoraj [emoji28] [emoji28]