reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana to teraz duża lampka wina lub mocny drink i trzeba myśleć co dalej... Masz plan?
In vitro jest jak narkotyk...wciąga póki nie osiągnie się określonego celu jakim jest bycie mamą :*
Najgorszy problem to kasa...
Remont kredyt itp
Plan h..j wie jaki jak 4 razy zarodki niby super a się nie implantuja

Koniczynko mi skakal po dolozeniu 2 prolutexow i 2 Agolutinow. Czeska pani doktor tlumaczyla mi kiedys ze nie ma sensu wiekszego wiecznie mierzyc prg , dlatego ze cialo przyswaja tyle tego ile potrzeba reszta jest nie przyswajana i nie do zmierzenia.Oni tego nie mierza, moja niem . klinika ma totalnego fiola . Gdyby ci spadl do 2 czy 5 to bym sie martwila, chociaz wiem co czujesz i co myslisz. Wspolczuje czekania:(

Najgorszy problem to kasa...
Remont kredyt itp
Plan h..j wie jaki jak 4 razy zarodki niby super a się nie implantuja
Ja po ostatnim podejściu też pozbyłam się całej kasy i zero oszczędności i mam mega wk****a ze nie stać mnie na kolejną procedurę...
Ale dałam sobie czas na zmianę pracy, oszczędzenie kasy i będę działać najszybciej jak się da.
Więc zaciskaj pasa i podchodź do kolejnego crio lub odetchnij i jedź do Pasikonika...
Jak to mówi nasza @Agniecha1508 w końcu każdej z nas się uda!!!! Potrzeba tylko bardzo dużo determinacji!!!! :*:*

Myśle ze on już wszystko na oczy widział... skoro wtedy kazał mi do końca leki trzymać i powiedział ze wszystko usg wyjaśni bo przyrosty miałam ok tylko niskie wartości, u mnie najgorsza była ostatnia która robiłam widać było ze jest mały przyrost i się coś zatrzymało tak jak sam powiedział
A co Ci odp lekarka ?
A powiedz mi czy wcześniej niż 12 dpt robiłaś wtedy betę? Jeśli tak, to jakie były wartości?

Ja już po wizycie,jest serduszko!!! UFF...Słyszeliśmy ten mega dźwięk,co za szok,pełna abstrakcja :-) :-) :-) Kropek ma 6,3 mm. Karta ciąży założona,termin porodu 4.01.2019!!! Teraz jest 6 tydzień,3 dzień.Nie mam mdłości,podobno już mogę nie mieć,choć nie wiem czy to możliwe ;-) Dziękuję za wszystkie trzymane kciuki :-)Teraz musimy się przeorganizować i poszukać dobrego lekarza prowadzącego w Damianie.Może macie jakiegoś dobrego lekarza do polecenia?

A powiedz mi czy wcześniej niż 12 dpt robiłaś wtedy betę? Jeśli tak, to jakie były wartości?

Nie robiłam bo słucham się lekarza i teraz tez robię wtedy kiedy przykazał :p umarłabym jakbym zrobiła jutro bo niby jutro już produkuje się hcg i wyszłoby tak mało :/ teraz szukam lab które robi na cito, jutro dzwonię do synevo na pl dominikańskim

Nie robiłam bo słucham się lekarza i teraz tez robię wtedy kiedy przykazał [emoji14] umarłabym jakbym zrobiła jutro bo niby jutro już produkuje się hcg i wyszłoby tak mało :/ teraz szukam lab które robi na cito, jutro dzwonię do synevo na pl dominikańskim
O to kochana, daj znać jak znajdziesz takie labo, moje moje skołatane 31letnie nerwy są napięte do granic możliwości a to czekanie na wynik, to już jest zbyt wiele dla mnie. ;) to jesteś dobrą pacjentką, mnie niestety charakteryzuje niecierpliwość. [emoji14]

reklama
Luteinę pewnie tą podjęzykową?
Ja rano leki biorę na czczo bo mam 3x1 wszystkie i przypomnienie dzwoni o 6:00, 14:00 I 22:00. Wstaję o 6:00 łykam tabletki na czczo, luteinę mam dopochwową więc wkładam [emoji6] i idę spać dalej. No chyba że idę do pracy [emoji6]
Nie wiem jak działa na Twój organizm steryd ale ja bym nie była tak odważna aby brać na własną rękę...
Mam dwa rodzaje jedna podjezykowa a druga powcipna. Steryd duzo osob bierze po poronieniach. Po dzisiejszej akcji odpuszczam na razie steryd. Zrobilam niezla akcje w pracy. Wzielam teraz luteine i zobacze co bedzie.

Do góry