reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie dziękuję. W sumie to ostatno okres miałam 7 kwietnia i czekałam teraz na okres żeby zacząć długi cykl do in vitro i spóźniał mi się okres i zrobiłam test. To cud bo starałam się 5 lat w tym 4 inseminacje i nic
Moj doktorek mowil ze duzo jest par ktore wlasnie zachodza tuz przed zaczeciem in vitro:) chyba sie w glowie juz odpuszcza i zaskakuje:) super!

reklama
Oprócz tego, że moje piersi mało nie exploduja to wszystko inne jest w sumie bez zmian, a Ty jak tam? [emoji3]
No moje cyce też masakra, dodatkowo mam strasznie ukrwione narządy rodne, co mi bardzo przeszkadza no i tak jak w ciąży z Michałem tak już wpierdzielam tony kiszonej kapusty. Idziesz jeszcze na przyrost bety?

Czytałam o tym ale w życiu nie myślałam że mnie to spotka. Ciesze się ale bardzo boje a myślisz ze to może być ciaza pozamaciczna? albo puste jajo ?
Proszę nie zakładać czarnych scenariuszy. Beta zbyt wysoka na ciążę pozamaciczną i na puste jajo chyba też. Zwłaszcza biorąc pod uwagę kiedy był ostatni okres. :)

Proszę nie zakładać czarnych scenariuszy. Beta zbyt wysoka na ciążę pozamaciczną i na puste jajo chyba też. Zwłaszcza biorąc pod uwagę kiedy był ostatni okres. :)

Dziękuję Ci bardzo za odp na moje pytania. A jak sądzisz bo zaczęłam od wczoraj brać luteine dopochwowa 2x1 , ona chyba nie zaszkodzi ? Sorki ze tak cię mecze ale jestem ciemna w tym temacie

Dziękuję Ci bardzo za odp na moje pytania. A jak sądzisz bo zaczęłam od wczoraj brać luteine dopochwowa 2x1 , ona chyba nie zaszkodzi ? Sorki ze tak cię mecze ale jestem ciemna w tym temacie
Ale z jakiego powodu bierzesz luteinę? Coś się dzieje? Gdybyś nie zrobiła testu, to nawet byś nie wiedziała o tej ciąży i wszystko byłoby w porządku. :)

Ale z jakiego powodu bierzesz luteinę? Coś się dzieje? Gdybyś nie zrobiła testu, to nawet byś nie wiedziała o tej ciąży i wszystko byłoby w porządku. :)

Bo pomyślałam że tak bd bezpieczniej ja brać. Zawsze po iui kazali brać mi ją do testu i jak bd pozytyw to dalej ja brać. Kurcze chyba źle zrobiłam

Bo pomyślałam że tak bd bezpieczniej ja brać. Zawsze po iui kazali brać mi ją do testu i jak bd pozytyw to dalej ja brać. Kurcze chyba źle zrobiłam
Zle nie zrobilas, tylko w sumie jest ci to nie potrzebne bo organizm produkuje wszystko co ci potrzebne. Umow sie na wizyte , powinien byc juz pecherzyk widoczny, a odnosnie prg. powiedz lekarzowi co i jak.

reklama
Nie ma tragedii. Nie wiem czy mi się wydaje czy ktoś pisał kiedyś, że jak się bierze luteinę i zwiększa dawkę, to żeby nie zmniejszać na własną rękę dawki z powrotem. Może któraś z dziewczyn podpowie, co w takiej sytuacji jak Ty masz. :) najlepiej jak najszybciej umów się do ginekologa, on najlepiej doradzi. :)

Do góry