dżoasia
Fanka BB :)
@Vorreiavereunbimbo jak tam? Zaczelas juz dawanie w brzucha?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heheh ja w domu meza mecze...juz chyba ma mnie dosc. Jak mnie przez godzine cos nie zaboli to juz moje gadanie "nic nie czuje, boje sie, chyba nic z tego" a tu staram sie byc pocieszką ze bedzie dobrze ze sie udaNie byłabym sobą, gdyby nie czarne scenariusze. [emoji23]
Przy takiej wartości można się już umówić na wizytę u ginekologa i usg.Cześć Dziewczyny, chciałam was prosić o rade. W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski , szybko poleciałam na betę wynik 10717, 0 czy powtórzyć ja jutro czy zapisać się do lekarza na usg ? I jakie dobre są witaminy dla kobiet w ciąży ? Łykam kwas foliowy , magnez , witaminę D.
Piekny wynik spokojnie umawiaj sie juz na wizyte serduszkowa!Cześć Dziewczyny, chciałam was prosić o rade. W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski , szybko poleciałam na betę wynik 10717, 0 czy powtórzyć ja jutro czy zapisać się do lekarza na usg ? I jakie dobre są witaminy dla kobiet w ciąży ? Łykam kwas foliowy , magnez , witaminę D.
Przecież miałaś piękny wynik i przyrost.Bo jutro znów idę zrobić betę i bardzo się boję, że już nie będzie wzrostu...
Ooooo jak pieknie a ktory to dpt? GratulacjeCześć Dziewczyny, chciałam was prosić o rade. W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski , szybko poleciałam na betę wynik 10717, 0 czy powtórzyć ja jutro czy zapisać się do lekarza na usg ? I jakie dobre są witaminy dla kobiet w ciąży ? Łykam kwas foliowy , magnez , witaminę D.
Ty już i tak dalej zabrnęłaś z betą. Mam takie ciche marzenie, że beta jutro będzie ponad 100. Za marzenia nie karają.Heheh ja w domu meza mecze...juz chyba ma mnie dosc. Jak mnie przez godzine cos nie zaboli to juz moje gadanie "nic nie czuje, boje sie, chyba nic z tego" a tu staram sie byc pocieszką ze bedzie dobrze ze sie uda
Piekny wynik spokojnie umawiaj sie juz na wizyte serduszkowa!
No zycze Ci zycze:* a sobie tak chociaz 280Ty już i tak dalej zabrnęłaś z betą. Mam takie ciche marzenie, że beta jutro będzie ponad 100. Za marzenia nie karają.
Nie dziękuję. W sumie to ostatno okres miałam 7 kwietnia i czekałam teraz na okres żeby zacząć długi cykl do in vitro i spóźniał mi się okres i zrobiłam test. To cud bo starałam się 5 lat w tym 4 inseminacje i nicOoooo jak pieknie a ktory to dpt? Gratulacje