reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli darować sobie betę ? A zrobić progresteron? Dzięki za odp to jakiś cud bo we wczartek miałam umowiona wizytę żeby zacząć brać leki do in vitro. A czy może się zdążyć ze to ciaza pozamaciczna?
Lol to tym bardziej gratulacje kolejny przed invitrowy cud ostatnio ich tu coraz wiecej :)

Mam nadzieję, że obu nam będą rosły i na weselu nie poszalejesz [emoji6] ja dopiero w środę dowiem się na kiedy ustalą mi wizytę o ile wszystko do środy będzie szło po mojej myśli [emoji4]
Na pewno będzie dobrze :-) dla mnie to dziwne, że tak długo każą Wam czekać. Ja już po wizycie jednej i mniej się martwię albo tak mi się tylko wydaje :-) powodzenia!

Mnie tez tak czasem od wczoraj ciągnie, w plecach trochę łamie i osobiście się z tego cieszę. Tak miałam tylko w ciazy i w biochemicznych jak beta się pojawiła i jeszcze rosła.
Jaki to człowiek głupi cieszy się że go boli [emoji14] [emoji845] ale Tylko my wiemy ile musimy przejść i czekamy na kazdy jeden ból, czy ciągnięcie [emoji173] powodzenia, trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

19,8
7 dzień 2 blastek
Cieszę się ale ostrożnie, w poprzednich biochemicznych tez była niska. Ale wyższa niż teraz. W poniedziałek ma być 60!

Jak się pare razy miało spadające bety to takie małe wartości daja nadzieje ale raczej dodają paraliżu niż skrzydeł, wiecie co mam na myśli na pewno.
Trzymam kciuki za przyrost [emoji110] [emoji173]

reklama
To mogę to traktować jako objaw czy że po hormonach? [emoji1] zaczęłam się zastanawiać nad tym teraz. Z mężem ustaliliśmy test na środę. To będzie 13 dpt
13 jest szczęśliwa zazwyczaj oby i tym razem była [emoji4]
Nie mam pojęcia po czym to bylo,ale fakt,ze nam się udalo :happy: Wiec moze to jest dobry znak :) Dodatkowo od 4dpt mialam zawroty głowy i żadnych innych objawow. Podziwiam,ze wytrzymasz do 13! :szok: Ja 7 dnia polecialam na bete.

Do góry