reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mysl tak, jutro jestem z Toba myslami. Ja juz o 6.30 wybieram sie na krew bo o 9 mam wizyte i chce miec juz wyniki. Ja czasem cos tam czuje, no i prawa pachwina tak mnie " ciagnie" tak dziwnie. Boje sie ze ta beta mi poleci w dol:(
Mnie tez tak czasem od wczoraj ciągnie, w plecach trochę łamie i osobiście się z tego cieszę. Tak miałam tylko w ciazy i w biochemicznych jak beta się pojawiła i jeszcze rosła.

reklama
Zawsze to jakiś plus . ;) myślę, że z zapłodnieniem nie będzie problemu. Będziecie trzymać zarodki do blastocysty?
Szczerze? Ja nie mam pojęcia czy oni o to będą pytać czy jak to wygląda. Narazie to ja wiem tylko tyle że mają zadzwonić i powiedzieć ile rokuje i czy w ogóle jakieś rokują. Tyle wiem.

I bardzo dobra decyzja:) mnie nikt nie zapytal czy wszystkie zapladniamy:( uslyszalam "mloda zdrowa bedzie dobrze" yhymm niestety tak kolorowo nie bylo jak widac.
Przed 35 rokiem życia trzeba wynaleźć jakieś specjalne przesłanki żeby zapłodnili więcej niż 6. Takie prawo. Np ze bardzo małe szanse, badanie zarodkow

reklama
Cześć Dziewczyny, chciałam was prosić o rade. W sobotę zrobiłam test i wyszły 2 kreski , szybko poleciałam na betę wynik 10717, 0 czy powtórzyć ja jutro czy zapisać się do lekarza na usg ? I jakie dobre są witaminy dla kobiet w ciąży ? Łykam kwas foliowy , magnez , witaminę D.

Do góry