No mnie zapytał co robimy. A ja nie bardzo wiedziałam co odpowiedzieć. Moja lekarz prowadzącą sugerowała że mrozić się nie opłaca ze względu na słabe nasienie. Więc już byłam bliska oddania. I nagle wczoraj zapytał czy może zapladniamy wszystkie. Decyzja była wtedy prosta.I bardzo dobra decyzja mnie nikt nie zapytal czy wszystkie zapladniamy uslyszalam "mloda zdrowa bedzie dobrze" yhymm niestety tak kolorowo nie bylo jak widac.
reklama
Ja u R.S. [emoji4] weszłam na Twój profil i patrzę jaka Ty stara jesteś i muszę przyznać że jednak jestem młodsza [emoji1] dokładnie o jakieś niecałe 2 tygodnie od Ciebie [emoji1]
Mój mąż mówi że nie ma już starszych niż my
Najważniejsze to się nie poddawać choć ja przy amh 0,7 mam wątpliwości czy jest sens jeśli teraz by się nie udało.
R.S. -źle wspominam ....jest bardzo specyficzny...
@Yuffie amh to nie wszystko...pewnie,że nisko masz-ale I z takimi dziewczynki dają radę No to teraz będę miała kompana do poprawienia statystyk
Wierzę w NAS!!!
gosia321
Fanka BB :)
Przestan pitolic. Przeszly bo one nie sa caly czas a ty od razu czarny scenariuszA Ty jak się czujesz?
Mi przeszły bóle okresowe, więc pewnie beta spada.
Justin87
My robiliśmy pół na pół z dawcą i mężowymi i też mogliśmy zapłodnić wszystkie. Przy czym u nas to była (i jest) naprawdę tragedia z nasieniem.Na dawce? Narazie próbujemy z nasieniem męża, ale może być ciężko, tak powiedział doktor.
Justin87
Nie byłabym sobą, gdyby nie czarne scenariusze. [emoji23]Przestan pitolic. Przeszly bo one nie sa caly czas a ty od razu czarny scenariusz
Nie no my tylko z męża nasieniem, bo lekarz prowadzącą portal wstępnych badaniach stwierdziła że wystarczy taka ilość i nikt nie sugerował żeby jeszcze dołączyć dawce.My robiliśmy pół na pół z dawcą i mężowymi i też mogliśmy zapłodnić wszystkie. Przy czym u nas to była (i jest) naprawdę tragedia z nasieniem.
Justin87
U nas od razu zaproponowali dawcę, tak więc widać niej jest aż tak źle. Nie stresuj się na wyrost. :*Nie no my tylko z męża nasieniem, bo lekarz prowadzącą portal wstępnych badaniach stwierdziła że wystarczy taka ilość i nikt nie sugerował żeby jeszcze dołączyć dawce.
Nie stresuje się. Jutro zacznę,jak będę czekać na ten telefon z kliniki. Dziś mnie boli i to mi odwraca uwagę;-)U nas od razu zaproponowali dawcę, tak więc widać niej jest aż tak źle. Nie stresuj się na wyrost. :*
reklama
Justin87
Zawsze to jakiś plus . myślę, że z zapłodnieniem nie będzie problemu. Będziecie trzymać zarodki do blastocysty?Nie stresuje się. Jutro zacznę,jak będę czekać na ten telefon z kliniki. Dziś mnie boli i to mi odwraca uwagę;-)
Podziel się: