reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A gdzie takie białko mogę dostać? 27, o matko kochana;-)ładnie wyhodowałas;-)
W sklepie z odzywkami dla sportowcòw:) teraz pije to maz jak ja juz nie musze:) z 27 nie wszystkie byly ok, 18 sie nadawalo do zaplodnienia. I niestety nie wykorzystanych nie zamrozilam i jak sie nie uda to bede na nowo musiala przechodzic stymulacje..oj ojjjj.

reklama
A Ty jak się czujesz?
Mi przeszły bóle okresowe, więc pewnie beta spada.
Nie mysl tak, jutro jestem z Toba myslami. Ja juz o 6.30 wybieram sie na krew bo o 9 mam wizyte i chce miec juz wyniki. Ja czasem cos tam czuje, no i prawa pachwina tak mnie " ciagnie" tak dziwnie. Boje sie ze ta beta mi poleci w dol:(

Nie mysl tak, jutro jestem z Toba myslami. Ja juz o 6.30 wybieram sie na krew bo o 9 mam wizyte i chce miec juz wyniki. Ja czasem cos tam czuje, no i prawa pachwina tak mnie " ciagnie" tak dziwnie. Boje sie ze ta beta mi poleci w dol:(
A ja z Tobą. :* ja niestety mam jutro dużo rzeczy do załatwienia, więc betę zrobię dopiero po południu.

reklama
Do góry