Cofnięte, sorki przypadkiem wcisnęłam@Ellasi mogłabyś mi cofnąć ocene "niezbyt mądre " ? wiem, że przypadkiem
reklama
redferrari
Fanka BB :)
Netiaskitchen
Cudowna wiadomość!!!Gratulacje :-) :-) :-) Mega się cieszę i trzymam dalej za Was kciuki!!! Ja też nie wytrzymuję i jutro idę na betę,wizyta dopiero w poniedziałekNie wytrzymaliśmy byliśmy na usg i mamy bijące serduszko, już widać jak sobie bije. Zarodek ma 8 mm, dziś równo 6t0d,ale doktor powiedziała, że ciąża ma 6t5d wg usg. Ja nie mówiłam, że to in vitro, więc mamy ciąże o 5 dni starszą, może urodze jeszcze w tym roku, bo normalnie to by był 4 stycznia
anetka303
Super. Ani się obejrzysz a juz będziesz po transferze. A jak to fizycznie wygląda - jaki masz realny wpływ na wybór dawczyni?Dziewczyny proces szukania dawczyni rozpoczęty właśnie uiściłam opłatę i czekam na odzew z kliniki
gosia321
Dzisiejszy wieczor zaliczam dzis do tych hujowych gdzie z zalu zamierzam sie dzis nawalic az padne winko juz sie chlodzi w lodowce. Hehe a mysle ze duzo mi nie bedzie trzeba. A jutro wstaje i stawiam czola kolejnej walce o szczescie zakonczone sukcesem.
Matko jaka piękna beta z którego to dni masz ?Dzisiejsza beta 351,4 Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie! Chyba bym osiwiala do tej pory. W poniedziałek wizyta u lekarza. Ciągle jest strach,ze cos moze pojsc nie tak...
Never give up
No a nie mowilysmy Ci wszystkie że urosną.. A ile naprodukowalas i jakiej wielkości?wreszcie przebiłam się przez Wszystkie wiadomości, @dżoasia melduję wyciągnięta do tablicy, że jaja podrosły i w poniedziałek punkcja - więc pewnie w następną sobotę transfer i albo będę płakać ze szczęścia, albo ze smutku pozostaje czekać
I jak w ogóle znosisz zastrzyki i stymulacje?
Płakać tylko będziesz że szczęścia!
reklama
gosia321
Jeszcze tylko 2 cykle dziala moje leczenie immunosupresyjne dlatego chcem podejsc od razu. A co myslisz ze lepiej odczekac. Gin i Pasnik nie widzieli przeciwskazan ale wiadomo to lekarze a ty co sadzisz?Gosiu , nie chcesz cyklu odczekac?
Podziel się: