reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to sie zaczelo zegnajcie moje babelki ktore dalyscie mi choc na chwile poczuc to szczescie ❤❤ :( :-( :(
Od jutra licze 1dc i od niedzieli zaczynam estrofem do kolejnego crio i jade po moje dzieci

Dobrze, że możesz podchodzic od razu do crio. Może łatwiej będzie Ci przejść przez ten czas wiedząc, że działasz i wracasz po kolejne mrozaczki. Oby to podejście skończyło się piękna ciąża, która wynagrodzi wszystkie dotychczasowe niepowodzenia.

reklama
Oj amh 6 , to są takie wysokie ? To nie policystyczne?
Strasznie wysokie. Ja u żadnego z pozostałych nie mam doświadczeń. Sienkiewicz robił mi hsg chyba z 8 lat temu, a od chyba 3 teraz nas prowadzi w naszej walce. Mam do niego duże zaufanie i rozumiem co do mnie mówi [emoji1] Choć wiem, że nie każda rozumie jego poczucie humoru [emoji2]

Ja amh mam 16:sorry2: a Biedroneczka chyba ok 30:eek:

Dobrze, że możesz podchodzic od razu do crio. Może łatwiej będzie Ci przejść przez ten czas wiedząc, że działasz i wracasz po kolejne mrozaczki. Oby to podejście skończyło się piękna ciąża, która wynagrodzi wszystkie dotychczasowe niepowodzenia.
Tak to napewno latwiej pozwoli mi przezyc ten czas bo wiem ze walcze dalej i kolejny transfer wierze ze bedzie szczesliwy i zakonczony po 9 miesiacach rozowymi zdrowymi pupami :) :) ❤❤

Oj [emoji4] gratuluję synusia. Lejesz miód na moje serce [emoji4] ja też po criotransferze 5 dobowej blastocysty. Dziś 8 dpt
Po weekendzie test. Jestem u Sienkiewicza od kilku lat. To mój trzeci transfer. I już nie mamy żadnych mrozaków niestety. No i moje amh pozostawia wiele do życzenia [emoji853] 0.7 tylko Także bardzo liczę na to podejście. A Ty u kogo się leczyłaś?
U dr.Budzinskiej od początku aż do 15tc potem juz u mnie w mieście chodziłam do gina,ja robiłam bete pierwsza w 9dpt i wynosiła ponad 120 trzymam kciuki za twoją i napewno będzie dobrze:)

Ale oczywiście zamiast się cieszyć, to zaczęłam czytać, że dużo przyrosla, że może to być zasniad groniasty, że może trisomia, albo ciąża mnoga. Jeejjj, czy my się kiedyś przestaniemy martwić? ? Jeszcze dziś na wizycie lekarka powiedziała, że powinno być coś koło 100 A tu taki przyrost. 22.05 mam dopiero usg... zmartwie się na śmierć.
Na pewno wszystko jest dobrze :).. ja miałam 510,2 ale w 11 dpt ;)

reklama
Nie wytrzymaliśmy byliśmy na usg i mamy bijące serduszko, już widać jak sobie bije. Zarodek ma 8 mm, dziś równo 6t0d,ale doktor powiedziała, że ciąża ma 6t5d wg usg. Ja nie mówiłam, że to in vitro, więc mamy ciąże o 5 dni starszą, może urodze jeszcze w tym roku, bo normalnie to by był 4 stycznia ;)

Do góry