reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nadzieja, u mnie tez tak slabo rosla (6,8,10,12,14 dpt byla odpowiednio 4,16,38,80, 250). Potem jak bylam na usg kiedy beta byla ok 500 to jeszcze nic nie bylo widac. W 19dpt mialam 1440 ale dostalam krwotoku i poronilam... na drugi dzien bylam na usg i cos jeszcze bylo widac na usg ale beta poleciala w dol niestety. Kochana u Ciebie nie ma sie co oszukiwac, dobrze to niestety nie wyglada, ale zawsze do samego konca trzeba miec nadzieje... ja zawsze mam :( trzymam kciuki :*
Dziekuje ze podzielilas sie ze mna jak to wygladalo. Niestety jestem pelna strachu. Naprawde juz bym wolala miec bete 0 niz takie niepewne coś. Juz mielismy plan ze probujemy jeszcze przed wakacjami drugi raz stymulacje i cala reszte. I juz sie z tym pogodzilam a teraz po prostu sie boje:( chociaz czytalam ze z takich niskixh bet byly ciaze wiec to jest ciutka nadzieji ale tylko cien....ehh.

reklama
Spadek bety w przypadku transferu jednego zarodka dobrze nie wrozy inie spotkałam sie z pozytywnym zakonczeniem takiej sprawy niestety:( to byl Twoj pierwszy transfer?

To był 2 transfer takiej samej blastocysty (z 2 stymulacji). Nie mamy więcej zarodków Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Ja to już się chyba nadaję tylko do leczenia u psychiatry. Powodzenia wszystkim!

@Agonia777 -
emoji110.png
emoji110.png
za same pozytywne rozwiązania na wizycie... aby znalazła się "ta właściwa" KD daj znać u kogo byłaś :)
@kikifish87 @Justin87 -
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
za bety do nieba!!!!
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

@Somatotropina88
emoji110.png
emoji110.png
za zielone światło :):)
Ja chodzę do dr Hajdusianka bardzo mi się spodobała z nim współpraca więc chodzę do niego.

To był 2 transfer takiej samej blastocysty (z 2 stymulacji). Nie mamy więcej zarodków Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Ja to już się chyba nadaję tylko do leczenia u psychiatry. Powodzenia wszystkim!
Kochana ja miałam 7 transferow, 5 pelnych procedur. Nie ma sie co zalamywac tylko cyc do przodu i walcz dalej. Pierwsze w Twoim wypadku uderxylabym teraz do doc Pasnika

reklama
Do góry