reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nadzieja, u mnie tez tak slabo rosla (6,8,10,12,14 dpt byla odpowiednio 4,16,38,80, 250). Potem jak bylam na usg kiedy beta byla ok 500 to jeszcze nic nie bylo widac. W 19dpt mialam 1440 ale dostalam krwotoku i poronilam... na drugi dzien bylam na usg i cos jeszcze bylo widac na usg ale beta poleciala w dol niestety. Kochana u Ciebie nie ma sie co oszukiwac, dobrze to niestety nie wyglada, ale zawsze do samego konca trzeba miec nadzieje... ja zawsze mam :( trzymam kciuki :*
Dziekuje ze podzielilas sie ze mna jak to wygladalo. Niestety jestem pelna strachu. Naprawde juz bym wolala miec bete 0 niz takie niepewne coś. Juz mielismy plan ze probujemy jeszcze przed wakacjami drugi raz stymulacje i cala reszte. I juz sie z tym pogodzilam a teraz po prostu sie boje:( chociaz czytalam ze z takich niskixh bet byly ciaze wiec to jest ciutka nadzieji ale tylko cien....ehh.

reklama
Spadek bety w przypadku transferu jednego zarodka dobrze nie wrozy inie spotkałam sie z pozytywnym zakonczeniem takiej sprawy niestety:( to byl Twoj pierwszy transfer?

To był 2 transfer takiej samej blastocysty (z 2 stymulacji). Nie mamy więcej zarodków Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Ja to już się chyba nadaję tylko do leczenia u psychiatry. Powodzenia wszystkim!

@Agonia777 -
emoji110.png
emoji110.png
za same pozytywne rozwiązania na wizycie... aby znalazła się "ta właściwa" KD daj znać u kogo byłaś :)
@kikifish87 @Justin87 -
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
za bety do nieba!!!!
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

@Somatotropina88
emoji110.png
emoji110.png
za zielone światło :):)
Ja chodzę do dr Hajdusianka bardzo mi się spodobała z nim współpraca więc chodzę do niego.

To był 2 transfer takiej samej blastocysty (z 2 stymulacji). Nie mamy więcej zarodków Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Ja to już się chyba nadaję tylko do leczenia u psychiatry. Powodzenia wszystkim!
Kochana ja miałam 7 transferow, 5 pelnych procedur. Nie ma sie co zalamywac tylko cyc do przodu i walcz dalej. Pierwsze w Twoim wypadku uderxylabym teraz do doc Pasnika

reklama
Do góry