Ja też mam krótki odstep, bo szybka decyzja była o in vitro. Co ma byc to będzie. Głowa do góry, a dziś już nie palTo oczewiste ze w ciazy to napewno bym nie palila.We wtorek mam wizyte do lekarza na rozmowe jako dezycje podjelam i jakie leki bede brala tylko sie boje ze jak teraz rzuce palenie to i tak bedzie krotki odstep i ze sie nie powiedzie IVF
reklama
Ja brałam już od 2 dcJa brałam już od 2 dc
☺
Niusia21
Fanka BB :)
Dzieki KochanaJa też mam krótki odstep, bo szybka decyzja była o in vitro. Co ma byc to będzie. Głowa do góry, a dziś już nie pal
chlopkers
Na to ze nie rzucilas wczesniej to juz nie masz wplywu. Ale napewno jesli rzucisz od teraz, mozesz sobie tylko pomoc a nie zaszkodzic [emoji5] powodzenia!To oczewiste ze w ciazy to napewno bym nie palila.We wtorek mam wizyte do lekarza na rozmowe jako dezycje podjelam i jakie leki bede brala tylko sie boje ze jak teraz rzuce palenie to i tak bedzie krotki odstep i ze sie nie powiedzie IVF
dżoasia
A duzo palisz? Wiesz, znam przypadek, ze kobita cmila pake fajek przy kazdej ciazy i ma 10 zdrowiutkich dzieci. To nie zadna zacheta, ale nie jest powiedziane, ze przez papierochy na pewno sie nie uda. Jak dasz rade to od dzis zrob detoks i bedzie dobrzeTo oczewiste ze w ciazy to napewno bym nie palila.We wtorek mam wizyte do lekarza na rozmowe jako dezycje podjelam i jakie leki bede brala tylko sie boje ze jak teraz rzuce palenie to i tak bedzie krotki odstep i ze sie nie powiedzie IVF
chlopkers
Piekna dziewczynka o pieknym imieniu [emoji7] super motywacja do walki!Wczoraj nie dodałam zdjęcia motywatora także dziś od rana umieszczam moją Anastazję, która mam nadzieję zmotywuje wszystkie betowiczki-wojowniczki I pomyśleć, że ja o istnieniu Anastazji dowiedziałam się w 12 dpt po becie... żadnego testu nie robiłam...
O tak ..palilam przyznalam sie mojej Pani doktor oczywiście ogólnie paliłam 6-7lat.. jakoś tak obecnie mam 26tc i nie przeszkadza mi jak ktoś pali.. ja oczywiscie nie pale zeby nie bylo a czy kiedyś do tego wrócę..ciezko mi powiedziećPodczas stymulacji palilas?
Justin87
Cudna.Wczoraj nie dodałam zdjęcia motywatora także dziś od rana umieszczam moją Anastazję, która mam nadzieję zmotywuje wszystkie betowiczki-wojowniczki I pomyśleć, że ja o istnieniu Anastazji dowiedziałam się w 12 dpt po becie... żadnego testu nie robiłam...
reklama
Agniecha1508
@Dgd - kobieto jakiego psychiatry ?!!! Zostań z Nami , a szybko staniesz na nogi - wiem co piszę te silne babki z tego forum postawiły mnie do pionu !!! I dały siłę do dalszej walki - cyc do przodu , popraw koronę i do produ !!!!!!!To był 2 transfer takiej samej blastocysty (z 2 stymulacji). Nie mamy więcej zarodków Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Ja to już się chyba nadaję tylko do leczenia u psychiatry. Powodzenia wszystkim!
Podziel się: