reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

To oczewiste ze w ciazy to napewno bym nie palila.We wtorek mam wizyte do lekarza na rozmowe jako dezycje podjelam i jakie leki bede brala tylko sie boje ze jak teraz rzuce palenie to i tak bedzie krotki odstep i ze sie nie powiedzie IVF:(
Ja też mam krótki odstep, bo szybka decyzja była o in vitro. Co ma byc to będzie. Głowa do góry, a dziś już nie pal:p

reklama
To oczewiste ze w ciazy to napewno bym nie palila.We wtorek mam wizyte do lekarza na rozmowe jako dezycje podjelam i jakie leki bede brala tylko sie boje ze jak teraz rzuce palenie to i tak bedzie krotki odstep i ze sie nie powiedzie IVF:(
Na to ze nie rzucilas wczesniej to juz nie masz wplywu. Ale napewno jesli rzucisz od teraz, mozesz sobie tylko pomoc a nie zaszkodzic [emoji5] powodzenia!

A duzo palisz? Wiesz, znam przypadek, ze kobita cmila pake fajek przy kazdej ciazy i ma 10 zdrowiutkich dzieci. To nie zadna zacheta, ale nie jest powiedziane, ze przez papierochy na pewno sie nie uda. Jak dasz rade to od dzis zrob detoks i bedzie dobrze :)

Wczoraj nie dodałam zdjęcia motywatora także dziś od rana umieszczam moją Anastazję, która mam nadzieję zmotywuje wszystkie betowiczki-wojowniczki:D I pomyśleć, że ja o istnieniu Anastazji dowiedziałam się w 12 dpt po becie... żadnego testu nie robiłam...:o
Piekna dziewczynka o pieknym imieniu [emoji7] super motywacja do walki!

reklama
To był 2 transfer takiej samej blastocysty (z 2 stymulacji). Nie mamy więcej zarodków Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Ja to już się chyba nadaję tylko do leczenia u psychiatry. Powodzenia wszystkim!
@Dgd - kobieto jakiego psychiatry ?!!! Zostań z Nami , a szybko staniesz na nogi - wiem co piszę te silne babki z tego forum postawiły mnie do pionu !!! I dały siłę do dalszej walki - cyc do przodu , popraw koronę i do produ !!!!!!!✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Do góry