Że czas na bete ! ❤Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
reklama
anetka303
Fanka BB :)
Gratulacje!Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
jasani
No one chyba nie sa takie najlepsze. Zapytaj dziewczyny na cięzarówkach, tych które maja już maluchy. Za duzo zabawy z tymi napkami i większy stres przy ubieraniu niż przy zwykłych bodziakach zakładanych przez głowę.No właśnie takich szukam i innych nie chce :-) ja bym sobie może i dała radę tego malucha ubierać przez głowę, ale po co męża stresować, jak można sobie ułatwic sprawę
kikifish87
Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
Nic tylko gratulowac ☺
@Justin87. Tobie tez gratulacje
U mnie oba sikacze negatywne
Krew oddana ale nie licze ma cud
Gosia892
Super [emoji7][emoji7][emoji7] gratuluję[emoji16][emoji16][emoji16]czyli mi też, jeśli się coś dzieje powinna już wyjść chociaż słaba kreseczka...Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
Nic tylko gratulowac ☺
@Justin87. Tobie tez gratulacje
U mnie oba sikacze negatywne
Krew oddana ale nie licze ma cud
Nie dziękuję, żeby nie zapeszac bo wszystko się może jeszcze wydarzyć. Krew wszystko zweryfikuje. Mimo wszystko życzę powiedzenia!
Z tymi testami to jest różnie, ja teraz kupiłam bardzo czuły bo przy pierwszym transferze po 10 dniach wtedy wyszedł negatywny. Miałam nie robić, nie wiem co mnie podkusilo. Życzę Ci pięknych dwóch kreseczek, choć naprawdę jest jeszcze bardzo wcześnie i nie ma na co się nastawiac! Powodzenia! :-)Super [emoji7][emoji7][emoji7] gratuluję[emoji16][emoji16][emoji16]czyli mi też, jeśli się coś dzieje powinna już wyjść chociaż słaba kreseczka...
Dziewczyny mam pytanie czy podczas drugiego badania prenatalnego miałyście pobierana krew? Właśnie wczoraj miałam krew pobrana i zastanawiam się co to za badanie?
Ja nie miałam. Może się im coś pokićkało
reklama
Podziel się: