reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie takich szukam i innych nie chce :-) ja bym sobie może i dała radę tego malucha ubierać przez głowę, ale po co męża stresować, jak można sobie ułatwic sprawę :p
No one chyba nie sa takie najlepsze. Zapytaj dziewczyny na cięzarówkach, tych które maja już maluchy. Za duzo zabawy z tymi napkami i większy stres przy ubieraniu niż przy zwykłych bodziakach zakładanych przez głowę.

Absolutnie się na nic nie nastawiam, póki co to trzęsą mi się ręce i tyle. Beta w czwartek, dziś jestem bez auta, jak nie wytrzymam to może jutro się skuszę.

Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
Super [emoji7][emoji7][emoji7] gratuluję[emoji16][emoji16][emoji16]czyli mi też, jeśli się coś dzieje powinna już wyjść chociaż słaba kreseczka...

Super [emoji7][emoji7][emoji7] gratuluję[emoji16][emoji16][emoji16]czyli mi też, jeśli się coś dzieje powinna już wyjść chociaż słaba kreseczka...
Z tymi testami to jest różnie, ja teraz kupiłam bardzo czuły bo przy pierwszym transferze po 10 dniach wtedy wyszedł negatywny. Miałam nie robić, nie wiem co mnie podkusilo. Życzę Ci pięknych dwóch kreseczek, choć naprawdę jest jeszcze bardzo wcześnie i nie ma na co się nastawiac! Powodzenia! :-)

reklama
Do góry