reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Agonia777 @Somatotropina88 kochane ✊✊✊✊ za wizyty ! Samych dobrych wiadomości i niech doktorek da zielone światło! ❤❤
@kikifish87 @Justin87 kochane ✊✊ za bete ! Niech beda piekne ciążowe bety ! ❤❤

Kochane teraz jestem na glukozie więc rano nie było czasu i skopiowalam kalendarz z wczoraj a na jutro juz będzie uzupełniony :)

MIŁEGO DNIA KOCHANE:* :)

@Agonia777 -
emoji110.png
emoji110.png
za same pozytywne rozwiązania na wizycie... aby znalazła się "ta właściwa" KD daj znać u kogo byłaś :)
@kikifish87 @Justin87 -
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
za bety do nieba!!!!
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

@Somatotropina88
emoji110.png
emoji110.png
za zielone światło :):)

Hej, jestem czytelniczką forum z doskoku, dlatego chcę zadać konkretne pytanie, bo trudno wyszukać, akurat tego co potrzebuję. A nóż ktoś coś kojarzy. Jestem 12 dpt blastocysty (przebadanej pgd) z armią leków - ovitrrelle, encorton 20 mg, lutki, estrofemy itd. Do 3 weryfikacji - w 9 dpt beta 40.9 (wcześniej 150 i 40 - ale to pozostałości po zastrzyku). W 11 dniu beta 14 z hakiem... Lekarz kazał walczyć, zwiększyć progesteron. Ale ja już optymizm i chęci do wszystkiego tracę To mój 2 criotransfer przebadanej blastocysty (wyhodowanych po 2 symulacjach), dobrej morfologicznie i też sytuację widzę mało optymistycznie. Moje pytanie czy ktoś może słyszał o dobrym zakończeniu podobnej sytuacji?
Moim zdaniem beta spada.Cos się zadzialo

@Justin87 bez kitu to Ty chyba nie wiesz co to cien cienia [emoji14] ja sie kiedys na tescie dopatrzylam takiego cienia cienia cienia ze myslalam ze mi oczy wypadna od wpatrywania sie.

@dżoasia o nie wiedzialam ze cytokiny zamiennie z allo... chociaz podobno mam cytokiny zrobic tez bo to pokaze tez stopien zaawansowania endomendy...

@Koniczyna82 dzieki za info o magnezie. Chociaz u mnie transfer to pewnie w lipcu najwczesniej. Jak nie w sierpniu.

Hej, jestem czytelniczką forum z doskoku, dlatego chcę zadać konkretne pytanie, bo trudno wyszukać, akurat tego co potrzebuję. A nóż ktoś coś kojarzy. Jestem 12 dpt blastocysty (przebadanej pgd) z armią leków - ovitrrelle, encorton 20 mg, lutki, estrofemy itd. Do 3 weryfikacji - w 9 dpt beta 40.9 (wcześniej 150 i 40 - ale to pozostałości po zastrzyku). W 11 dniu beta 14 z hakiem... Lekarz kazał walczyć, zwiększyć progesteron. Ale ja już optymizm i chęci do wszystkiego tracę To mój 2 criotransfer przebadanej blastocysty (wyhodowanych po 2 symulacjach), dobrej morfologicznie i też sytuację widzę mało optymistycznie. Moje pytanie czy ktoś może słyszał o dobrym zakończeniu podobnej sytuacji?
Hej. Jeśli dobrze rozumiem to beta spada.. raczej będzie ciężko. 13 dpt miałam betę prawie 1000 , ok był to transfer 2 blastocyst też po pgs. Skoro lekarz kazał walczyć to jakaś nadzieja jest...

reklama
@Justin87 bez kitu to Ty chyba nie wiesz co to cien cienia [emoji14] ja sie kiedys na tescie dopatrzylam takiego cienia cienia cienia ze myslalam ze mi oczy wypadna od wpatrywania sie.

@dżoasia o nie wiedzialam ze cytokiny zamiennie z allo... chociaz podobno mam cytokiny zrobic tez bo to pokaze tez stopien zaawansowania endomendy...

@Koniczyna82 dzieki za info o magnezie. Chociaz u mnie transfer to pewnie w lipcu najwczesniej. Jak nie w sierpniu.
Kurcia i co ci lekarz przepisał?

Do góry