izabella87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tule mocno!beta 23.5 ***** co za niesprawiedliwosc
Czekam na tel od lekarza
Dzoasia tez jest w Ciechocinku a wczesniej w macierzynstwieOd razu Pasnik
Klinika raczej nie licz ze cie gdzies wysla na badania to rzadkosc i sporadyczne przypadki chyba tylko slynny tu Ciechocinek tak dziala reszta ma immunologie gleboko w dupie. No jeszcze dzoasiowy invimed ale tu na oko dla zbicia kasy bez badan poprobujemy
Odstawiamy lekiEj dziewczyny moze nie wszystko stracone. Moja kuzynka tez tak miala i jest w 6 miesiacu. Gosia a co lekarz na to wszystko?
Trzydniowe dwa. Im bliżej testu tym mniejsza wiara w powodzenie tego przedsięwzięcia.Nie wiem... Ale wiem że kłucie to dobry znak Justynka a Ty miałaś 3dniowy czy blastke?
Jeszcze 4 2 super i 2 troszke slabszeSuuuper u mnie też jest nasienie dawcy, ja jestem na przełomie wodnik-ryba nawet w niektórych horoskopach byłam wodnikiem(20 luty ale czuje się rybką
Więc jak mi się uda to też będę miaławonika
Powiedz mi ile masz mrożaczków jeszcze?
Fiu fiu lody i Tadek uuuu ja to bym zygala dalej niz widze@Cozza -ooojjj wiem, że qurewsko boli. Ja 19.02.2018 po zerowej becie - radziłam sobie tak tańczac z panem tadeuszem i bardzo ale to bardzo pomogły mi kochane kobiety z tego forum - bo jest tu tyle pozytywnych wariatek , które dają nadzieję. Kobieto uda Nam się kiedyś - wszystkim sie tu uda. Popłacz sobie , pokrzycz walnij sasiada , ktorego nie lubisz i walcz dalej !!!!!!!! Mamy tę moc Zobacz załącznik 854417
Dziewczyneczki najdroższe. Lekarki moje pomocne. Czy taki wynik to jest dobry wynik? Nigdy nie byłam w ciąży, beta zawsze zerowa.
Zobacz załącznik 854383
kurcia ja jak się kiedyś dluzej bujalam i jadłam masę furaginy to miałam jeden z objawów nieporządanych z opakowania - takie strasznie bolesne skurcze. Ja akurat w stopie, ale bol taki jak skorcz łydki jak wiesz co mam na myśli. I drganie powieki, takiemrowienie nad górna warga. Jadłam potem na to masę magnezu i potasu, witaminki B. A piszę bo wiadomo przed transferami skórce niewskazane, magnezu to mi w Nowum 3x2 dziennie kazali wcinać na wyciszenie macicy. A potas z kolei nie wskazany. Tak wiec jak by co to suplementuj sobie ten Mg żeby mieć zapasySerio? O matulu. Wreszcie jakiś dobry wynik...! Ciekawe, że mi wyszło, bo gdzieś czytałam, że nie ma sensu robić allo jak się nie było w ciąży bo będzie zero...
Zadzwonię na pewno.
Wiem właśnie. Cholerstwo. Dlatego chyba od razu poproszę jutro o monural, bo furagina jest taka średnia.