reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Teraz to jest imie ktore daje sie malym chlopcom [emoji4] moim zdaniem jest piekne [emoji7] Ale jak bralismy kota 8 lat temu, nie slyszalo sie o dzieciach Leonach, a kotel dostal takie imie, bo moj najnaj film to Leon zawodowiec [emoji18]
Mial byc Tymon. A potem Tytus. Ale podprowaszili nam znajomi i to ci sami, najpierw jednego potem drugiego zmajstrowali. I teraz od jakiegos czasu za mna ten Leon łazi . A niech bedzie Zawiodowiec. Bedziemy miec wspolne roslinkowe hobby ;)

reklama
A jak brałaś accofil? Jak często i ile czasu przed i po transferze?
Pierwsza dawka domacicznie 5 dni przed transferem (podawali takim cewniczkiem jak do IUI), a potem zastrzyki podskórne w 2, 5, 8 i 11dpt. Po ostatnim transferze jakby się udało, miałam brać co 5 dni przez cały pierwszy trymestr (zalecenie od innego doktorka)

Moj tez spasiony nie jestale jest grubokoscisty nabank bo jak lapa przywali tonie tam takie delkkatne jak u koteczki tylko tak z calej pary. Silacz pozatym bo krzesla przesowa ;)
A teraz wlasnie lezy z Pancia po sniadanku
Zobacz załącznik 853940
Gosia ale to chyba nie Twój koteł tylko Twoja samojebka... jak tam patrze na Twój awatar to strasznie to podobne :laugh2::laugh2:

Pierwsza dawka domacicznie 5 dni przed transferem (podawali takim cewniczkiem jak do IUI), a potem zastrzyki podskórne w 2, 5, 8 i 11dpt. Po ostatnim transferze jakby się udało, miałam brać co 5 dni przez cały pierwszy trymestr (zalecenie od innego doktorka)
Ciekawe. Ile to człowiek się musi nakombinować, żeby zajść w ciążę i ją utrzymać. :(
Teraz też będziesz z tym podchodzić?
Miałaś dopiero jedną stymulację i pierwszą procedurę za sobą, prawda? Jak to zrobiłaś, że zgodzili się na takie ekstrasy? Ja ledwo wyłudziłam teraz intralipid.

reklama
Do góry