reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Teraz to jest imie ktore daje sie malym chlopcom [emoji4] moim zdaniem jest piekne [emoji7] Ale jak bralismy kota 8 lat temu, nie slyszalo sie o dzieciach Leonach, a kotel dostal takie imie, bo moj najnaj film to Leon zawodowiec [emoji18]
Mial byc Tymon. A potem Tytus. Ale podprowaszili nam znajomi i to ci sami, najpierw jednego potem drugiego zmajstrowali. I teraz od jakiegos czasu za mna ten Leon łazi . A niech bedzie Zawiodowiec. Bedziemy miec wspolne roslinkowe hobby ;)

reklama
A jak brałaś accofil? Jak często i ile czasu przed i po transferze?
Pierwsza dawka domacicznie 5 dni przed transferem (podawali takim cewniczkiem jak do IUI), a potem zastrzyki podskórne w 2, 5, 8 i 11dpt. Po ostatnim transferze jakby się udało, miałam brać co 5 dni przez cały pierwszy trymestr (zalecenie od innego doktorka)

Moj tez spasiony nie jestale jest grubokoscisty nabank bo jak lapa przywali tonie tam takie delkkatne jak u koteczki tylko tak z calej pary. Silacz pozatym bo krzesla przesowa ;)
A teraz wlasnie lezy z Pancia po sniadanku
Zobacz załącznik 853940
Gosia ale to chyba nie Twój koteł tylko Twoja samojebka... jak tam patrze na Twój awatar to strasznie to podobne :laugh2::laugh2:

Pierwsza dawka domacicznie 5 dni przed transferem (podawali takim cewniczkiem jak do IUI), a potem zastrzyki podskórne w 2, 5, 8 i 11dpt. Po ostatnim transferze jakby się udało, miałam brać co 5 dni przez cały pierwszy trymestr (zalecenie od innego doktorka)
Ciekawe. Ile to człowiek się musi nakombinować, żeby zajść w ciążę i ją utrzymać. :(
Teraz też będziesz z tym podchodzić?
Miałaś dopiero jedną stymulację i pierwszą procedurę za sobą, prawda? Jak to zrobiłaś, że zgodzili się na takie ekstrasy? Ja ledwo wyłudziłam teraz intralipid.

reklama
Do góry