reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ale mnie dziś napiernicza głowa ,po czerwonym syropie z zaleceń naszej doktórki @dżoasia - łojjjj - quwa za własne pieniądze i na własne życzenie tak cierpieć :growl: to tylko taka jak ja blondiii od urodzenia potrafi :p. Do żelków namawia menda kaloria , a do syropu? - hymmm - brak umiaru ? :realmad:- wiem ! Moja pazerność:errr:
Boli - znaczy się jest (oby na właściwym miejscu) :D :D

Dziewczyny!
Chyba wpadłam!
Zobacz załącznik 853990
Echhh, zalozłam sobie, ze to niemożliwe. I teraz wielki stres bo ostatnie 3 tygodnie dużo alkoholu, nie brałam foliowego, byłam na diecie od kilku miesięcy, dużo wysiłku na siłowni, na majowce w górach szlaki po 20km. I w głowie już przedstawione.
Ja pitole, nie dość, że następna cud-wpadka to zaś na rauszu :D
@Agniecha1508 my to na monopolowy musimy jednak napaść :D
Dobrze kojarzę, że któryś dr kazał wam myśleć o kd? :eek::szok::laugh2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!
Chyba wpadłam!
Zobacz załącznik 853990
Echhh, zalozłam sobie, ze to niemożliwe. I teraz wielki stres bo ostatnie 3 tygodnie dużo alkoholu, nie brałam foliowego, byłam na diecie od kilku miesięcy, dużo wysiłku na siłowni, na majowce w górach szlaki po 20km. I w głowie już przedstawione.
Nie panikuj, wszystko będzie dobrze. :)
Teraz wprowadź wszystko co niezbędne do diety i będzie ok.
A jak wpadłaś na to, żeby zrobić test? :)

M ciągnął mnie na rowre , a że ja dziś wczorajsza to się obraził i sam sobie pojechał wychodząc rzucił tekst:" my prawie już nic razem nie robimy od tygodnia ... nawet wczoraj sama piłaś" :growl: nie ma to jak szukanie dziury w całym :rofl: m@łż czerwonego soku nie pija :-p .... ach z tymi facetami :rolleyes2:
W sumie dobrze ze powiedział o co ma muchy, najgorzej jak ktoś się nafocha i „nie, nic mi nie jest” umie wysyczeć. Naszykuj coś miłego na wieczór i zaraz mu się humor poprawi. Fajnie ze z toba lubi spędzać czas. Ale czasem syrop trzeba sobie zaaplikować i to tez musi zrozumieć :D

Byłam 2 dni z koleżankami na babskim dzialkowaniu ostatnio i co się nasłuchałam o durnych fochach w stylu „coś mi nie pasuje to się nie odzywam pare tygodni” ze do dziś zbieram szczękę z podłogi... A jamyslalam ze to baby są oś fochów. Stereotypy...

reklama
Ciekawe. Ile to człowiek się musi nakombinować, żeby zajść w ciążę i ją utrzymać. :(
Teraz też będziesz z tym podchodzić?
Miałaś dopiero jedną stymulację i pierwszą procedurę za sobą, prawda? Jak to zrobiłaś, że zgodzili się na takie ekstrasy? Ja ledwo wyłudziłam teraz intralipid.
Kochana miałam jedną procedurę a w sumie 4 transfery. Już od drugiego transferu miałam te cuda. Po pierwszej cb dr sam zalecił accofil i immunoglobuliny. O heparynę sama się dopomniałam przy 3 transferze i nie robił problemu. Embgrioglue i AH tez sam zlecał i to już na pierwszej wizycie, kiedy rozpisywał leki do stymulacji, nie trzeba było mu opinii embriologów itp (szefowi zawsze zależy, żeby klinika odpowiednio zarabiała, a że jest również założycielem drugiego ośrodka w którym te immunoglobuliny podają, to już wszystko chyba wiesz)

Do góry