reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Asiulka kazal ci przyjechac po szcepieniach? Mi cholerka nic nie mowil
Po szczepieniach mam się zgłosić już do Ciechocinka :p A Paśnika mam zamiar "zaczepić" przy kolejnej wizycie szczepiennej, jeśli też go nie będzie (ostatnio go nie było) to napisze maila z prośbą o wystawienie zaleceń do transferu.

reklama
Ponawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....

Dziewczynom się zdarzało, mnie nigdy - jeśli chodzi o okres przed odstawienie. Ale często te brązowe plamienia są nie okresowo tylko tak po prostu - plamienie. Czy będzie ciaza czy nie to często się przytrafia, jakieś naczynko pęknie w rozpulchnionej śluzówce. Na acardzie czy heparynie to już w ogóle. Albo zarodek wgryzając się na jakies naczynko natrafił. Albo od tabletek podrażnienie. Jeśli jest brązowo to staraj się o tym nie myśleć bo to może być wszystko

Nie panikuj, wszystko będzie dobrze. :)
Teraz wprowadź wszystko co niezbędne do diety i będzie ok.
A jak wpadłaś na to, żeby zrobić test? :)
Myślałam, ze będę miała okres na majówkę. I nic, ale spoko luz bo ostatnio też się przyciągnął cykl do 34 dni. Jakieś 3 dni temu jak widziałam jasny róż na wkladce więc myślałam że zaraz będzie. A tu 3 dzień biel. No i dziś zrobiłam i totalny zaskok. Zobaczymy jak beta.

Tak blastocyste 5-cio dniową i mi kazali dopiero 14dpt zrobić betę....
Chyba bym osiwiała...
To znaczy jak zrobisz po 14 dniach unikniesz takich przykrych niespodzianek ze widać najpierw wzrost bety a potem spadku, to boli strasznie. Ale ja tam wolę wiedziec jeśli się coś zadziało, jeśli jakaś tam implantacja była i kiedy zaczęło spadać dla postępowania w przyszłości. Jeśli ma być ciaza to po tygodniu przy balastocyscie beta będzie na bank.

Myślałam, ze będę miała okres na majówkę. I nic, ale spoko luz bo ostatnio też się przyciągnął cykl do 34 dni. Jakieś 3 dni temu jak widziałam jasny róż na wkladce więc myślałam że zaraz będzie. A tu 3 dzień biel. No i dziś zrobiłam i totalny zaskok. Zobaczymy jak beta.
No wow, dziewczyno gratuluje!!!
Teraz pare miesięcy bez @@@ cię czeka, chowaj podpaski gdzies na pawlacz :D

reklama
Do góry