reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asiulka kazal ci przyjechac po szcepieniach? Mi cholerka nic nie mowil
Po szczepieniach mam się zgłosić już do Ciechocinka :p A Paśnika mam zamiar "zaczepić" przy kolejnej wizycie szczepiennej, jeśli też go nie będzie (ostatnio go nie było) to napisze maila z prośbą o wystawienie zaleceń do transferu.

reklama
Ponawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....

Dziewczynom się zdarzało, mnie nigdy - jeśli chodzi o okres przed odstawienie. Ale często te brązowe plamienia są nie okresowo tylko tak po prostu - plamienie. Czy będzie ciaza czy nie to często się przytrafia, jakieś naczynko pęknie w rozpulchnionej śluzówce. Na acardzie czy heparynie to już w ogóle. Albo zarodek wgryzając się na jakies naczynko natrafił. Albo od tabletek podrażnienie. Jeśli jest brązowo to staraj się o tym nie myśleć bo to może być wszystko

Nie panikuj, wszystko będzie dobrze. :)
Teraz wprowadź wszystko co niezbędne do diety i będzie ok.
A jak wpadłaś na to, żeby zrobić test? :)
Myślałam, ze będę miała okres na majówkę. I nic, ale spoko luz bo ostatnio też się przyciągnął cykl do 34 dni. Jakieś 3 dni temu jak widziałam jasny róż na wkladce więc myślałam że zaraz będzie. A tu 3 dzień biel. No i dziś zrobiłam i totalny zaskok. Zobaczymy jak beta.

Tak blastocyste 5-cio dniową i mi kazali dopiero 14dpt zrobić betę....
Chyba bym osiwiała...
To znaczy jak zrobisz po 14 dniach unikniesz takich przykrych niespodzianek ze widać najpierw wzrost bety a potem spadku, to boli strasznie. Ale ja tam wolę wiedziec jeśli się coś zadziało, jeśli jakaś tam implantacja była i kiedy zaczęło spadać dla postępowania w przyszłości. Jeśli ma być ciaza to po tygodniu przy balastocyscie beta będzie na bank.

Myślałam, ze będę miała okres na majówkę. I nic, ale spoko luz bo ostatnio też się przyciągnął cykl do 34 dni. Jakieś 3 dni temu jak widziałam jasny róż na wkladce więc myślałam że zaraz będzie. A tu 3 dzień biel. No i dziś zrobiłam i totalny zaskok. Zobaczymy jak beta.
No wow, dziewczyno gratuluje!!!
Teraz pare miesięcy bez @@@ cię czeka, chowaj podpaski gdzies na pawlacz :D

reklama
Do góry