reklama
Never give up
Fanka BB :)
Nie dostaniesz kochana okresu jak bierzesz leki. Może to być implatacja zarodka ... A raczej oznaki implatancji.Ponawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....
Nie dostaniesz,dopiero jak się odstawia to bodajże 3-5dni i jest okresPonawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....
Ja w piątek mam już wizytę, lekarz kazał po 10 dniach się zgłosić z wynikiem. A miałaś jaki zarodek? Blastocyste?Tak wcześnie na betę? Ja chyba poczekam do przyszłego poniedziałku...
Justin87
Może. Wszystko zależy od stężenia progesteronu ale to już bardziej doświadczone się muszą wypowiedzieć.Ponawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....
Może to implantacja? Spróbuj wziąć dodatkową luteinę. Ile razy dziennie bierzesz? Dzisiaj 6 dpt blastki?
redferrari
Ja niestety mam tak, że nawet jak biorę progesteron to w pewnym momencie dostaję okresu... przychodzi ten dzień i okres jest...
annemarie
Mozesz, w koncu organizm wygra . A to nie za wczesnie? Ktory masz dzien cyklu?Ponawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....
Watek zeszedl na psy ( i koty)
annemarie
A moze masz zbyt niski progesteron? Duzo bierzesz?Ponawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....
reklama
Biedroneczka83
Teraz to jest imie ktore daje sie malym chlopcom [emoji4] moim zdaniem jest piekne [emoji7] Ale jak bralismy kota 8 lat temu, nie slyszalo sie o dzieciach Leonach, a kotel dostal takie imie, bo moj najnaj film to Leon zawodowiec [emoji18]
Moi dziadkowie mieli kota Leona
Podziel się: