reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ponawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....

reklama
Ponawiam pytanie...Czy moge dostac okres pomimo brania lekow? Czy dopiero po odstawieniu moze sie pojawic? Jestem 6dpt i od wczoraj pojawia mi na brązowy sluz. Zawsze przed okresem tak mam....
Nie dostaniesz kochana okresu jak bierzesz leki. Może to być implatacja zarodka ... A raczej oznaki implatancji.

Może. Wszystko zależy od stężenia progesteronu ale to już bardziej doświadczone się muszą wypowiedzieć.
Może to implantacja? Spróbuj wziąć dodatkową luteinę. Ile razy dziennie bierzesz? Dzisiaj 6 dpt blastki?

Ja niestety mam tak, że nawet jak biorę progesteron to w pewnym momencie dostaję okresu... przychodzi ten dzień i okres jest...

To jest tak skonstruowane przez nature , ze jesli inne hormony spadaja , przestaje byc przyswajany progesteron i jest doopa na calej linii:(u mnie jest tak zawsze, w dzien okresu go dostaje i basta:(

reklama
Do góry