reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kuzwa to chyba tylko mi najszybciej czas w robocie plynie. Nie, zebym ja jakos uwielbiala (choc i nie narzekam) ale teraz jak czekam i czekam to moglabym tam zamieszkac :D a tu jak na zlosc teraz pracuje "tylko" po ok 10h. No i w majowke te glupie ludzie powyjezdzali wiec z tego powodu w niedziele pon i pt bylam tylko po 8h :eek:
Prawdziwa tragedia. [emoji14]
Ja się natomiast cieszę, że mam wolne po transferze. Dzięki majówce jakoś w miarę szybko te kilka dni minęło. :) teraz kilka najgorszych dni do bety.

reklama
Kuzwa to chyba tylko mi najszybciej czas w robocie plynie. Nie, zebym ja jakos uwielbiala (choc i nie narzekam) ale teraz jak czekam i czekam to moglabym tam zamieszkac :D a tu jak na zlosc teraz pracuje "tylko" po ok 10h. No i w majowke te glupie ludzie powyjezdzali wiec z tego powodu w niedziele pon i pt bylam tylko po 8h :eek:
a co Ty robisz w robocie?

@dżoasia , ja też uwielbiam swoją pracę , jestem przed @ i mam mega wkurwa :crazy:

Dziekuje, dobrze. Wkurza mnie to czekanie ale co zrobie jak nic nie zrobie... :/ wczoraj przylazla @ wiec znow mam zal do losu, ze zaczal sie kolejny cykl o niczym... dawniej przynajmniej jakas naiwna iskierka sie tlila a teraz nie mam nawet zludzen (niestety nie wymieniam mebli w sypialni wiec tym bardziej :p)
A co u Was? Jak laleczki? A ty jak sie czujesz? Dalej Cie meczy? Wyprawka sie szykuje? :)
Wymień wannę to może nowy cud forumowy się uda:p a jak nie to dywan:D

Dzien zaczynam od wypicia kawy a potem do wieczora to juz tylko sie obzeram :D a tak serio to w cateringu dietetycznym. Tylko szkoda, ze po mnie tego nie w

@Agniecha1508 spokojnie, zalecam czerwony syrop po powrocie do domu :D
@dżoasia taki mam zamiar - syrop zakupiomy wg zaleceń , duzzooo , a że dziś dotarł nowy materac - to trza go ochronić _iiiiii łożygać

reklama
Do góry