reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kuzwa to chyba tylko mi najszybciej czas w robocie plynie. Nie, zebym ja jakos uwielbiala (choc i nie narzekam) ale teraz jak czekam i czekam to moglabym tam zamieszkac :D a tu jak na zlosc teraz pracuje "tylko" po ok 10h. No i w majowke te glupie ludzie powyjezdzali wiec z tego powodu w niedziele pon i pt bylam tylko po 8h :eek:
Prawdziwa tragedia. [emoji14]
Ja się natomiast cieszę, że mam wolne po transferze. Dzięki majówce jakoś w miarę szybko te kilka dni minęło. :) teraz kilka najgorszych dni do bety.

reklama
Kuzwa to chyba tylko mi najszybciej czas w robocie plynie. Nie, zebym ja jakos uwielbiala (choc i nie narzekam) ale teraz jak czekam i czekam to moglabym tam zamieszkac :D a tu jak na zlosc teraz pracuje "tylko" po ok 10h. No i w majowke te glupie ludzie powyjezdzali wiec z tego powodu w niedziele pon i pt bylam tylko po 8h :eek:
a co Ty robisz w robocie?

@dżoasia , ja też uwielbiam swoją pracę , jestem przed @ i mam mega wkurwa :crazy:

Dziekuje, dobrze. Wkurza mnie to czekanie ale co zrobie jak nic nie zrobie... :/ wczoraj przylazla @ wiec znow mam zal do losu, ze zaczal sie kolejny cykl o niczym... dawniej przynajmniej jakas naiwna iskierka sie tlila a teraz nie mam nawet zludzen (niestety nie wymieniam mebli w sypialni wiec tym bardziej :p)
A co u Was? Jak laleczki? A ty jak sie czujesz? Dalej Cie meczy? Wyprawka sie szykuje? :)
Wymień wannę to może nowy cud forumowy się uda:p a jak nie to dywan:D

Dzien zaczynam od wypicia kawy a potem do wieczora to juz tylko sie obzeram :D a tak serio to w cateringu dietetycznym. Tylko szkoda, ze po mnie tego nie w

@Agniecha1508 spokojnie, zalecam czerwony syrop po powrocie do domu :D
@dżoasia taki mam zamiar - syrop zakupiomy wg zaleceń , duzzooo , a że dziś dotarł nowy materac - to trza go ochronić _iiiiii łożygać

reklama
Do góry