reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
@redferrari - łojjj mocno Cię sie chciało tego ciacha żeś po maseło pognałasernikobrownie z borówką wyjęte z piekarnika - popędziłam po te mało jednak uf...
dżoasia
Cudo!Tadam
redferrari
to dla męża ale sama też skosztowałam@redferrari - łojjj mocno Cię sie chciało tego ciacha żeś po maseło pognała
nieagatka
Mi mówili żeby już powyżej 3000 nie robić :/
Ja mialam zalecenie zrobic bete raz w 14dpt. Zrobilam w 13, wynosila 148, jak zapytalam o powtorzenie to powiedziano mi, ze przy takich wartosciach sie nie powtarza. Prog nikt mi po transferze nie badal. Po prostu umowili mnie na wizyte serduszkowa w 28dpt. Wtedy nie wiedzialam tyle co tera i w sumie sie ciesze, bo bylam w miare spokojna. Teraz pewnie powtorzylabym bete i sie stresowala zapewne.
Agniecha1508
A pro pos zapominania po co sie do sklepu poszło mowie ostatnio do męża kup: banany , chleb i sery. Wraca sa : banany , sery i masło nosz kurka po co mnie maseło jak chleba nie ma i trza było o 22 cos piec chlebopodobne - ihahihahai
dżoasia
Dobrze, ze jutro handlowa matko ale czas leci, zaraz sie bedziesz szykowala na porodowke!Najważniejsze.że nie stoisz w miejscu, bo chyba teraz jesteś w trakcie jakiejś kuracji,tak??
U nas wymioty jeszcze się zdarzają,ale już się nawet do nich przyzwuczailam i mi nie przeszkadzają :-) ponadto są już tylko rano. Mamy już wózek,sporo ubrań i jutro poszukujemy mebli :-) a dziewczyny ważą już po 863 i 891 g to wyniki z poniedziałku;-)
Ja sie szczepie limfocytami, wiec sie zejdzie do konca czerwca pewnie zanim znow zaczne dzialac. Caly czas sobie powtarzam, ze to tylko czas i w koncu minie, byle mi cale zycie na.tym czekaniu nie minelo:/ siory za gledzenie ale przy kazdej @ mam chwile marudzenia. Co nie zmienia faktu, ze ciesze sie z Twojego szczescia tak bardzo bardzo!!! :*
dżoasia
Chleba to ja dzis piekla no i tez bylam w sklepie - po drozdze. I nie wiem jak to sie stalo, ze znow jakies podstepne i msciwe dziadzisko (zupelnie nie wiem kiedy to sie stalo) wrzucilo mi do koszyka lody... nosz zlosliwosc jakas, bo dziad prawie za kazdym razem mi to robiA pro pos zapominania po co sie do sklepu poszło mowie ostatnio do męża kup: banany , chleb i sery. Wraca sa : banany , sery i masło nosz kurka po co mnie maseło jak chleba nie ma i trza było o 22 cos piec chlebopodobne - ihahihahai
Agniecha1508
@dżoasia , to zapewne ta menda kaloria moja czesto wrzuca mi żelki i pianki i jeszcze menda francowata potrafi podszeptywać " bierze , bierze w cycki cie pójdzie - bedziesz zadowolona " no i biere bo zadowolenie najważniejsze , a tu w dupe idzie no ale polubiłysmy sie z tą menda kaloriaChleba to ja dzis piekla no i tez bylam w sklepie - po drozdze. I nie wiem jak to sie stalo, ze znow jakies podstepne i msciwe dziadzisko (zupelnie nie wiem kiedy to sie stalo) wrzucilo mi do koszyka lody... nosz zlosliwosc jakas, bo dziad prawie za kazdym razem mi to robi
reklama
chlopkers
Bardzo mocno, ale tak z calego serca zycze Ci zeby tak bylo i trzymam mocno kciuki Kochana [emoji173] [emoji173] [emoji173]Oby tak bylo
Podziel się: