reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja z przyzwyczajenia zrobiłam dziś zakupy większe :)
a że drugi raz poszłam po to masło do ciasta i znów z ledwością doniosłam zakupy to kupiłam chyba na cały tydzień!
mi to się dłuży do poniedziałku do podglądania jaj... są tam czy ich nie ma? oto jest pytanie!
Też już zakupy mam zrobione ale dobrze wiedzieć. :) Zawsze człowieka nachodzi ochota na jakieś słodycze, czy inne chiperki jak sklepy pozamykane. ;)

Na kolację wciągnęłam pół awokado ze szczypiorkiem, było dobre. Popiłam herbatą z trawy i poprawiłam tabsami, pytanie tylko czy te moje maluchy jeszcze tam są? Teraz do transferu byłam bardzo przygotowana, ciekawe czy to coś dało. Szkoda, że in vitro to taka loteria. :(

W sumie dywan to najtańsza opcja, która nie wymaga remontu. To jest dobry pomysł. ;)
Tiaaa dywan mialam przez 2 minuty kiedys... na szczescie okazal sie za maly, wiec go odnioslam do sklepu z mysla, ze wymienie na wiekszy i nie wiem co mnie podkusilo, zeby go jednak tylko oddac. Dzieki ci o dobry duchu, ktory poddales mi ta mysl! Nienawidze sprzatac, wiec dobre i jedno dziadostwo absorbujace kurz mniej :D

reklama
Do góry