reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana sporo takich historii czytałam, wpisz w google, "brak zarodka w 6 tc". Ja też się martwiłam bo przy becie 1226 u mnie nie było nawet pęcherzyka! Lekarz umówił mnie na pęcherzyk przy becie ponad 10 tysięcy, serduszka też jeszcze nie widziałam.
W takiej sytuacji nadzieja umiera ostatnia ... Co ma być to będzie niestety już na to wpływu nie mam

Zrób betę ona dużo wyjaśni. Jakaś nadzieja zawsze jest...Ale przykro mi to pisać i nie gniewaj się ale nie nastawiaj się za bardzo... 30 dpt powinien byc przynajmniej zarodek. A moim zdaniem bez sensu odstawiac leki a zostawić tylko jedne leki. A pecherzyk masz duży czyvyez mały? U mnie przy pustym prcherzyku kiedy był pusty to też był za mały...
Pęcherzyk ma 8 mm ... Myślę że lekarz wie dobrze co robi skoro kazał odstawić na to czy się uda to już wpływu nie mam ... Ale myślę że każdy na moim miejscu miałby nadzieję że jednak leniwiec obudzi się ze snu zimowego ...

Pęcherzyk ma 8 mm ... Myślę że lekarz wie dobrze co robi skoro kazał odstawić na to czy się uda to już wpływu nie mam ... Ale myślę że każdy na moim miejscu miałby nadzieję że jednak leniwiec obudzi się ze snu zimowego ...
Zawsze jest nadzieja... ja też czekałam do ostatniej chwili... każda z nas by tak zrobiła. Warto walczyć do końca . Trzymam kciuki aby dobrze było:)

20180504_192234.jpg jedyne co mi zostało to napawac się chwila i topic smutki z jodem jak to mi lekarz powiedział... I zbierać siły do kolejnej walki

Załączniki

• 20180504_192234.jpg
    20180504_192234.jpg
    595,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
No to faktycznie lipa. :( Zbieraj siły wdychając jod. Ostatnio miałam blastkę i była taka piękna, że byłam przekonana, że musi się udać. Beta nawet nie drgnęła. To jest straszne uczucie, bardzo Ci współczuję. Trzymaj się. :*
Kochana to jest mój 4 transfer więc wiedziałam co mnie czeka...
Dziękuję Wam... :* pewnie żeby nie wy nie dałabym rady. Chociaż myślę że jak wrócę to wyleje morze łez

Do góry