reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Never give up przykro mi rowniez i z wyniku Twojej bety.
Ja oczywiscie za wasza rada powtorze bete ale dopiero w poniedzialek...chociaz bez wiekszych nadzieji. Przespalam ten dzien. Boli mnie glowa. Nie wiem co dalej. Pustka

U mnie się od 7 zaczelo zyganko tak ze sie ciesz ze na razie masz spokoj:)
Ale śmiać mi się chce z siebie, bo ja kilka dni po owulacji co miesiąc szukałam żyłek na piersiach i czekałam aż mnie odrzuci od kawy. O naiwności, jakie żyłki tak wcześnie i jeszcze mdłości, głupia ja jak but :)

Pęcherzyk 8 mm jest urósł od ostatniego badania... Ciążę obliczył na 4tydzien i 5 dzień mówi że niektóre ciaze rozwijają się trochę wolniej ... Obecnie daje 50%szans ...10 kolejne badanie jeśli i wtedy nie będzie zarodka to znaczy że się nie rozwija
Kochana ale u mnie na tym etapie tez nie bylo.widac zarodka tylkoale pecherzyk. Transfer mualam 13 dc a zarodek widzialam 26dpt, 22dpt byl tylko pecherzyk czyli przeliczajac na tydzień ciąży to zarodek widzialam 5t i 4dc jak dobrze licze

reklama
@Never give up kochana ja wiem, ze zaufanie do lekarza jest bardzo wazne, ale moze warto poszerzyc horyzonty o immunologa... lekarze rzadko w to wierza ale tu sie dziewczynom czesto udaje. Moze chociaz takie krotkie immunosupresyjne leczenie jak u @gosia321 i @dariaa16 zadzialalo by i u ciebie? Szkoda marnowac tych maluchow i tyle kasy na stanie w miejscu, skoro jedno dzialanie nie przynosi efektow, to trzeba zmienic taktyke. Daj sobie czas na ulozenie planu jesli go potrzebujesz ale nie zamykaj sie w skorupce. Moze warto przejsc sie do innej kliniki, zeby na twoja historie spojrzal tez ktos inny, moze znajdzie sie cos na co warto zwrocic uwage. Jestem z Toba :*

Do góry