reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
30dpt ...nie myślałam że to się wszystko tak skończy ..
Zrób betę ona dużo wyjaśni. Jakaś nadzieja zawsze jest...Ale przykro mi to pisać i nie gniewaj się ale nie nastawiaj się za bardzo... 30 dpt powinien byc przynajmniej zarodek. A moim zdaniem bez sensu odstawiac leki a zostawić tylko jedne leki. A pecherzyk masz duży czyvyez mały? U mnie przy pustym prcherzyku kiedy był pusty to też był za mały...

Pysia jak mas opcje zrob jutro bete i estradiol , powtorz w poniedzialek. Jesli jest puste jajo plodowe beta nie bedzie rosnac tak jak powinna, tak bym zrobila, tyle moge ci radzic. Wiem jakie to ujowe uczucie, tez to mam juz za soba.aTrzymaj sie kochana, przed toba dlugie i nerwowe chwile❤️❤️❤️

Matko... najpierw się człowiek martwi, czy jaja rosną, potem czy się zapłodnią, czy się zadomowią, czy pęcherzyk będzie, czy serduszko itd. kiedy my się przestaniemy martwić?

Matko... najpierw się człowiek martwi, czy jaja rosną, potem czy się zapłodnią, czy się zadomowią, czy pęcherzyk będzie, czy serduszko itd. kiedy my się przestaniemy martwić?
Nigdy :D mój syn ma 8 lat i teraz pojechał z m a ja się głupia martwię że na dworze zimno się robi a on nie ma bluzy :p

reklama
Do góry