reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Daj mu jeszcze czas, a badali ci dzis bete? Kurcze tak ladnie zaczela rosnac. Dobrze doczytalam, ze masz odstawic leki? Moze do wizyty jednak jeszcze bierz? Znam to czekanie, ale do ostatniego momentu trzeba miec choc cien nadziei. :(
Tak kazał odstawić luteinę duphaston tylko brać ... Myślisz że bez ich zgody warto brać ? Nie badali mi bety ...

No i sam profil pracy raczej nie zachęca żeby do niej chodzić w CIĄŻY [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji38]
Oj nie jest tak zle ja juz na hematologi nie pracuje. Ale czasem musze zapierdzielac jak perszing wiec sobie odpuszczam ciaza jest dla mnie wazniejsza tyle na nia czekalam.
Anetka polec jakiegos dobrego gina bo ja od 2 lat to tylko Artemida wczesniej Kula ale chybz sie troche skiepscil znaczy wypalil
Do kogo ty chodzilas?
Ja to wogole jeszcze planuje sie zapisac do kogos na nfz poza prywatnymi wizytami ;)

reklama
A jak to u Ciebie było ? Pęcherzyk 8 mm ciążę obliczył na 4 tydzień i 5 dzień leki odstawił mowi że czasami są ciążę co się rozwijają trochę wolniej na chwilę obecną daje 50%szans ...10 kazał przyjechać na kolejną wizytę i wtedy musi być widać jak nie to znaczy że się nie rozwija ...a jak było u Ciebie dokładnie ?

Ja wizytę miałam 26dpt. 5 dniowego. Pecherzyk miał wtedy 5 mm . Dr kazał zrobić bhcg i mi już wtedy spadała. Ale u Ciebie kochana jeszcze jest nadzieja skoro dr tak mówi. Będę trzymała mocno kciuki by okazało się że to tylko leniuszek i na kolejnej wizycie wszystko będzie dobrze.

Do góry