reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
No właśnie, oraz @nevwr give up. Pokazujcie testy lub bety [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny betujcie juz bo za duzo was tu po tych transferach i pogubic sie idzie @gosia321 pokaz jak to sie robi! u Ciebie dzis 8dpt?
dżoasia
O to to! @Never give up ty zapitalaj na bete, zostaw juz te sikaczeNo właśnie, oraz @nevwr give up. Pokazujcie testy lub bety [emoji110][emoji110][emoji110]
Agnieś191
Blastke robilam w 8dptCzyli w ktorym dniu najlepiej zrobić betę? W 10 po transferze?
izabella87
A gdzie robicie bety ze wynik jest tak szybko? Ja robiłam ostatnio progesteron w diagnostyce wynik mialbyc w ciągu 3h zapłaciłam dodatkowo za cito i był na drugi dzień rano, myślałam ze jajko zniosę a co dopiero czekać na bete na cito :/
Blastke, czyli o co chodzi? Wybaczcie ale naprawdę aż tak jeszcze się nie orientuję w tym temacieBlastke robilam w 8dpt
gosia321
Dzis 7Gosiu a Ty ktory dzien po transferze? Podziwiam bo ja czym predzej polece na bete.
U mnie to juz 4 procedura takze cierpliwosci juz sie nauczylam
dżoasia
Ja robilam w diagnostyce w szpitalu (labo czynne 24h) i wynik czesto byl po 1-2 godz. Najdluzej czekalam 4h bo mieli mlyn. A i nigdy nie doplacalam za citoA gdzie robicie bety ze wynik jest tak szybko? Ja robiłam ostatnio progesteron w diagnostyce wynik mialbyc w ciągu 3h zapłaciłam dodatkowo za cito i był na drugi dzień rano, myślałam ze jajko zniosę a co dopiero czekać na bete na cito :/
dżoasia
Blastka to blastocysta - zarodek z 5tej doby a ktory dzis u ciebie dpt?Blastke, czyli o co chodzi? Wybaczcie ale naprawdę aż tak jeszcze się nie orientuję w tym temacie
reklama
Agnieś191
Zarodek 5dniowy. Lekarz kazał w 10dpt ale za namową dziewczyny w 8dpt robiłamBlastke, czyli o co chodzi? Wybaczcie ale naprawdę aż tak jeszcze się nie orientuję w tym temacie
Podziel się: