Ja na sztucznym, estrofem, encorton, luteina i duphaston, od jutra przeciwakrzepowe.Jakie leki bierzecie ? Czy naturalny ?
reklama
izabella87
Fanka BB :)
Ja na sztucznym, estrofem, encorton, luteina i duphaston, od jutra przeciwakrzepowe.
A ile przed crio Luteina i duphaston ? Pytam bo jutro mam wizytę i zastanawiam się kiedy mogę mieć transfer, o niczym innym nie myśle :/
NadziejaJest
W piatek. I cholernie sie tego boje. Juz powiedzialam mezowi ze po wynik idzie on. A jak u Ciebie sprawa wygląda?I kiedy robisz betę? Trzeba być dobrej myśli
Ja podchodzę do in vitro pierwszy raz. Staramy się z M dwa lata. Teraz jestem w trakcie stymulacji, drugi dzień. W piątek mam wizytę kontrolną. Ogólnie leczymy się ponieważ mój M ma bardzo mała ilość plemników, moje badania są ok, oprócz małej teratomy na jajniku. Więc w sumie to nic tak naprawdę jeszcze nie wiem.W piatek. I cholernie sie tego boje. Juz powiedzialam mezowi ze po wynik idzie on. A jak u Ciebie sprawa wygląda?
Ja 25.04 miałam wizytę, to był 12 dzień A od 27.04 miałam brać encorton, duphaston i luteine, estrofem bez zmianA ile przed crio Luteina i duphaston ? Pytam bo jutro mam wizytę i zastanawiam się kiedy mogę mieć transfer, o niczym innym nie myśle :/
Ja wyczytałam właśnie na forum, że tyle ile dni ma zarodek na tyle przed transferem zaczyna się brać luteine. W moim przypadku tak właśnie jest.A ile przed crio Luteina i duphaston ? Pytam bo jutro mam wizytę i zastanawiam się kiedy mogę mieć transfer, o niczym innym nie myśle :/
annemarie
Ktory masz jutro dzien cyklu? i jaka byla ostatnia grubosc endometrium?A ile przed crio Luteina i duphaston ? Pytam bo jutro mam wizytę i zastanawiam się kiedy mogę mieć transfer, o niczym innym nie myśle :/
Na podstawie tego mozna cos juz kminic
reklama
izabella87
Ktory masz jutro dzien cyklu? i jaka byla ostatnia grubosc endometrium?
Na podstawie tego mozna cos juz kminic
Jutro mam 11dc, a endo dopiero jutro będzie sprawdzał wiec pewnie jutro powie kiedy transfer
Podziel się: