reklama
Justin87
Fanka BB :)
Somatotropina88
Zaangażowana w BB
Kochane
Od 27. 04 zaczelam nowa stymulacje.
Estrofem, Acard, D-vitum Forte, Acidum Folicum i Medrol.
8 maja mam wizyte kontrolna i bedzie ustalony dzien transferu.
Lekarz odradzał transferowania 2 zarodkow... Bo nie mam 30 lat.
jasani
Przepraszam, że się wtrącę. Czy Ty jesteś wspólnikiem w tej spółce czy jesteś tam zatrudniona?W Spółce z o.o. też? Chyba nie. No i zatrudniamy więcej niż 10 osób...
ZUS może podwarzyć takie coś, wiec ja bym tu nie kombinowala.No to przeciez jak.idziesz na l4 to pierwszy miesiac czy tam 30 dni placi Ci pracodawca a potem juz ZUS. Jak zajdziesz w ciaze to niech Ci tata zmieni umowe na cały etat o ile takiej nie masz zeby potem miec wiecej macierzynskiego
gooossia17
Uff spokojna moja rozczochrana jednak inne odczynniki w dzisiejszym labie. Powtorka estradiolu w poprzednim labie 3159
Ufff ulżyło mi! Super wartości. Niech Twoje maluchy szykują sobie tam ładnie miejsce [emoji7]
Oooo jak super gratulacje. To tyllo to potwierdza że trzeba być dobrej mysli:-)lece właśnie zrobić kolejny zastrzyk. Widocznie tak ma być że nasza droga do szczęścia wygląda w ten sposób Powodzenia :-)Tak, dziś 26 tc bliźniaczej. Dwie procedury,pierwsza sam menopour druga puregon +menopur.
misis188
Moja szwagierka miala jakis smieszny etat w pracy i po 3 miesiacach sie przyznala szefowej ze jest w ciazy i ta jej dala caly etat i nie bylo zadnego problemuPrzepraszam, że się wtrącę. Czy Ty jesteś wspólnikiem w tej spółce czy jesteś tam zatrudniona?
ZUS może podwarzyć takie coś, wiec ja bym tu nie kombinowala.
jasani
Ale problem może być ale nie musi. ZUS bardzo skrupulatnie rozpatruje takie przypadki bo to jest kasa. A jak jest zatrudnienie u rodziny to już w ogóle.Moja szwagierka miala jakis smieszny etat w pracy i po 3 miesiacach sie przyznala szefowej ze jest w ciazy i ta jej dala caly etat i nie bylo zadnego problemu
Never give up
A który to będzie Twój transfer? U nas też odradzal ale się uparlam i miałam dwa .. I wtedy właśnie miałam raz cb....Kochane
reklama
walczaca o szczescie
Dokładnie :-) ja też czasami przestawałam wierzyć... teraz mi za to wstyd..dla Was również powodzenia i wytwałości!Oooo jak super gratulacje. To tyllo to potwierdza że trzeba być dobrej mysli:-)lece właśnie zrobić kolejny zastrzyk. Widocznie tak ma być że nasza droga do szczęścia wygląda w ten sposób Powodzenia :-)
Podziel się: