reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pytałam swojego lekarza o ostrzykiwanie jajników osoczem bo kiedyś blondasek 85 mi o tym pisała ... niestety u nich w klinice się tego nie praktykuje a sam lekarz nie uważa takich metod . Do stracenia nie mam nic bo gorzej być noe może także napewno poszukam poczytam . Dzięki
Jesli chodzi o osocze to na pewno w gyncentrum w kato stosują tą metodę, ale.jesli chodzi o domaciczne wlewy (w przypadku kiedy np endo slabo rosnie) ale.moze jest to tez jakis trop, moze tez warto o to popytac :) chyba.musisz.zrobic male turnee po klinikach :) tak jak pisalas, nie masz poki co nic do stracenia, a zyskac mozesz wiele :)

reklama
No szykujemy się tzn ja bo córce chyba dobrze:p. Termin na 12.05. Ale nie martw się będę zglądać bo muszę wiedzieć co u Ciebie ;).
Bo maleńka wie, że nigdzie lepiej jej nie będzie :) Trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne przejście na druga stronę mocy! Oczywiście czekam z niecierpliwością na cud foteczki :) Choćby na privika :D

@misis188 @adansonia i kto się tam jeszcze szczepił - czy te guzy to normalka? Bo nic mnie nie swędzi, nie boli, zaczerwienienia prawie już nie mam ale powyłaziły mi na rękach takie twarde guzki jakby mi jakieś rogi miały zaraz wyrosnąć :/

Jesli chodzi o osocze to na pewno w gyncentrum w kato stosują tą metodę, ale.jesli chodzi o domaciczne wlewy (w przypadku kiedy np endo slabo rosnie) ale.moze jest to tez jakis trop, moze tez warto o to popytac :) chyba.musisz.zrobic male turnee po klinikach :) tak jak pisalas, nie masz poki co nic do stracenia, a zyskac mozesz wiele :)
Chyba tak ale najpierw poczytam i podzwonie zwby rozeznać się w terenie

reklama
Do góry