reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Gratulacje synia@gosia321 , @koniczyna, @Hooope86 trzymam kciuki za Was bardzo mocno bo Was kobietki pamiętam - Za resztę przyszłych mam również kciukasy i dołączajcie szybko na ciężarówki - szczesliwa mama właśnie karmionego Julka
dżoasia
U mnie nie bylo takiego problemu, tylko za pierwszym zarem nie chcieli podac 2, potem sama decydowalamKochane
Od 27. 04 zaczelam nowa stymulacje.
Estrofem, Acard, D-vitum Forte, Acidum Folicum i Medrol.
8 maja mam wizyte kontrolna i bedzie ustalony dzien transferu.
Lekarz odradzał transferowania 2 zarodkow... Bo nie mam 30 lat.
HopeFul87
Ja mialam dodatnie beta2glikoproteiny i to wiaze sie z fraxyparyna, brakam ja juz 2 tyg przed transferem i musze brac cala ciaze i jeszcze z tydzień po...@dżoasia wlasnie bertha mi napisala ze mam dodatnie te beta2glikoproteiny a to tez cos z tym zespolem antyfosfolipidowym...
O KIRach mi powiedziala tyle, ze u mnie wystepuje jeden KIR ktory nie powinien. Ale tak to tez niewiele o tym wie...
Terminy u Pasnika na polowe czerwca :/
Bardzo dziękujemyi zaczyna się big waiting, jak to mówi moja Pani doktor. Do zrobienia bety ciągłe czekanie na cośDokładnie :-) ja też czasami przestawałam wierzyć... teraz mi za to wstyd..dla Was również powodzenia i wytwałości!
Również miałam menopur również transfer odroczony bo jajniki wariowaly ... I teoretycznie się udało jest pęcherzyk ale jeszcze nie ma zarodka ... 4 mają jedziemy na USG i wszystko się wyjaśni czy coś z tego bedzieNo ja mam Menopur ale krótki protokół. Mam nadzieję że spokojnie popracuje do punkcji. Każda mi inne doświadczenia w sprawie tego leku, no ale każdy organizm inny. Za którym razem Wam się udało?
To na bank od tych lodówGlupia i krepujaca sprawa Po dzisiejszym transferze mam biegunke. Pewnie cos zjadlam...Czy moge sobie tym jakos zaszkodzić? Człowiek sie spina itd...No mam nadzieję,ze wiecie o co mi chodzi
annemarie
Asiu jestem u swiatowej slawy , jesli o immunologie chodzi wiec do Pasnika na pewno sie nie wybiore, nie wymysli nic nowego , jedynie zrobi oczy na to co jest u mnie przebadane. Pullowania sie nie robi przy dawczyni , bo wtedy to ona z mezem musialaby sie badac, ja jestem poza nawiasem.O tym juz z nia dyskutowalam , oprocz tego sama widzisz ze mozna byc obstawionym lekami a i tak nie daje to zadnej gwarancji. Ivig moze bede miala przed kolejnym podejsciem podany, jesli to ma sensu u mnie? 1000euro w kosmos wywalac tak dla zasady mi sie nie usmiecha.to drogo, mi wychodziło, że zastrzyk 60 lub 90zł (zależy jaka dawka)
no a kd z pgd brałaś pod uwagę? albo może te immunoglobuliny nieszczęsne? - zależy co obstawiasz bardziej - czy genetyke czy immunologię
A może by tak się w PL zaszczepić? Jeśli przy nd się robi pullowane, to pewnie przy kd też (?)
A pgs robic u dawczyni... myslalam o tym sle ze wzgledu na mala skutecznosc i gruba kase (8000€ za 5 zarodkow) tez dalismy spokoj.Wole w co innego inwestowac, dodatkowe metody czy opcje kolejnej dawczyni. Gdzies trzeba sobie powiedziec STOP z kolejnymi badaniami i pakowaniem kasy w cos ba co nie ma zadnych med dowodow a same przeslanki.wiem co we mnie siedzi i wiem ze cierpliwosc mi potrzebna bardziej niz cala reszta
reklama
No tez tak pomyślałamTo na bank od tych lodów
Podziel się: