reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ani to ani to ;) to spolka meza. Ja z nim pracuje, ale umowe mam jakas mininalna u ojca w firmie zeby miec zusy oplacone. U nas to takie pomieszanie z poplataniem ;)
No to przeciez jak.idziesz na l4 to pierwszy miesiac czy tam 30 dni placi Ci pracodawca a potem juz ZUS. Jak zajdziesz w ciaze to niech Ci tata zmieni umowe na cały etat o ile takiej nie masz zeby potem miec wiecej macierzynskiego

No to przeciez jak.idziesz na l4 to pierwszy miesiac czy tam 30 dni placi Ci pracodawca a potem juz ZUS. Jak zajdziesz w ciaze to niech Ci tata zmieni umowe na cały etat o ile takiej nie masz zeby potem miec wiecej macierzynskiego
Nie no wiem wiem :* tak serio to w prowadzeniu wlasnej firmy i stymulacjach/ciazy nawet nie chodzi mi o kwestie finansowe l4 czy macierzynskiego. To sie zawsze ogarnie/zakombinuje.
Bardziej chodzi mi o to ze nie ma mnie kto zastapic, stresuje mnie to ze ktos cos bedzie robil gorzej ode mnie, ze nie bedzie taki dokladny itp itd. Nie umiem sobie znalezc zastepstwa a powinnam.

Oliwka i synus o narazie nieokreslonym imieniu wlasnie koncza zakopywanie sie u mamusi ;)
Objawow zero jakichkolwiek poza bolem w miejscach wklucia po prolutexie ;) i mega wkurwie :D
Oj Oliwki się wgryzaja mocno [emoji8] a synus to niech jest Filipek i parka jak u mnie [emoji7] [emoji173] [emoji8] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Zastrzyk 60 €, a Clexane miakam 80 wiec juz na maxa.
to drogo, mi wychodziło, że zastrzyk 60 lub 90zł (zależy jaka dawka)
no a kd z pgd brałaś pod uwagę? albo może te immunoglobuliny nieszczęsne? - zależy co obstawiasz bardziej - czy genetyke czy immunologię
A może by tak się w PL zaszczepić? :D Jeśli przy nd się robi pullowane, to pewnie przy kd też (?)

reklama
Do góry