Ani to ani to to spolka meza. Ja z nim pracuje, ale umowe mam jakas mininalna u ojca w firmie zeby miec zusy oplacone. U nas to takie pomieszanie z poplataniemPrzepraszam, że się wtrącę. Czy Ty jesteś wspólnikiem w tej spółce czy jesteś tam zatrudniona?
reklama
misis188
Fanka BB :)
No to przeciez jak.idziesz na l4 to pierwszy miesiac czy tam 30 dni placi Ci pracodawca a potem juz ZUS. Jak zajdziesz w ciaze to niech Ci tata zmieni umowe na cały etat o ile takiej nie masz zeby potem miec wiecej macierzynskiegoAni to ani to to spolka meza. Ja z nim pracuje, ale umowe mam jakas mininalna u ojca w firmie zeby miec zusy oplacone. U nas to takie pomieszanie z poplataniem
Nie no wiem wiem :* tak serio to w prowadzeniu wlasnej firmy i stymulacjach/ciazy nawet nie chodzi mi o kwestie finansowe l4 czy macierzynskiego. To sie zawsze ogarnie/zakombinuje.No to przeciez jak.idziesz na l4 to pierwszy miesiac czy tam 30 dni placi Ci pracodawca a potem juz ZUS. Jak zajdziesz w ciaze to niech Ci tata zmieni umowe na cały etat o ile takiej nie masz zeby potem miec wiecej macierzynskiego
Bardziej chodzi mi o to ze nie ma mnie kto zastapic, stresuje mnie to ze ktos cos bedzie robil gorzej ode mnie, ze nie bedzie taki dokladny itp itd. Nie umiem sobie znalezc zastepstwa a powinnam.
adunnnia90
Oj Oliwki się wgryzaja mocno [emoji8] a synus to niech jest Filipek i parka jak u mnie [emoji7] [emoji173] [emoji8] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Oliwka i synus o narazie nieokreslonym imieniu wlasnie koncza zakopywanie sie u mamusi
Objawow zero jakichkolwiek poza bolem w miejscach wklucia po prolutexie i mega wkurwie
adunnnia90
Kochana teraz to będzie to i ten szczęśliwy ostatni raz[emoji7] [emoji173] [emoji8] [emoji110]Intralipid encorton acard i cos chyba jezzcze ale nie pamietam teraz[emoji16]
Agniecha1508
@Kurcia - jeśli masz umowe o pracę to l4 do 35 dnia w ciagu roku oplaca pracodawca , powyżej tego ZUS -Ani to ani to to spolka meza. Ja z nim pracuje, ale umowe mam jakas mininalna u ojca w firmie zeby miec zusy oplacone. U nas to takie pomieszanie z poplataniem
dżoasia
to drogo, mi wychodziło, że zastrzyk 60 lub 90zł (zależy jaka dawka)Zastrzyk 60 €, a Clexane miakam 80 wiec juz na maxa.
no a kd z pgd brałaś pod uwagę? albo może te immunoglobuliny nieszczęsne? - zależy co obstawiasz bardziej - czy genetyke czy immunologię
A może by tak się w PL zaszczepić? Jeśli przy nd się robi pullowane, to pewnie przy kd też (?)
walczaca o szczescie
Cudnie!! Czekamy teraz na taką samą betę [emoji110][emoji110][emoji110]Uff spokojna moja rozczochrana jednak inne odczynniki w dzisiejszym labie. Powtorka estradiolu w poprzednim labie 3159
reklama
walczaca o szczescie
Tak, dziś 26 tc bliźniaczej. Dwie procedury,pierwsza sam menopour druga puregon +menopur.A Tobie się udało?
Podziel się: