reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ani to ani to ;) to spolka meza. Ja z nim pracuje, ale umowe mam jakas mininalna u ojca w firmie zeby miec zusy oplacone. U nas to takie pomieszanie z poplataniem ;)
No to przeciez jak.idziesz na l4 to pierwszy miesiac czy tam 30 dni placi Ci pracodawca a potem juz ZUS. Jak zajdziesz w ciaze to niech Ci tata zmieni umowe na cały etat o ile takiej nie masz zeby potem miec wiecej macierzynskiego

No to przeciez jak.idziesz na l4 to pierwszy miesiac czy tam 30 dni placi Ci pracodawca a potem juz ZUS. Jak zajdziesz w ciaze to niech Ci tata zmieni umowe na cały etat o ile takiej nie masz zeby potem miec wiecej macierzynskiego
Nie no wiem wiem :* tak serio to w prowadzeniu wlasnej firmy i stymulacjach/ciazy nawet nie chodzi mi o kwestie finansowe l4 czy macierzynskiego. To sie zawsze ogarnie/zakombinuje.
Bardziej chodzi mi o to ze nie ma mnie kto zastapic, stresuje mnie to ze ktos cos bedzie robil gorzej ode mnie, ze nie bedzie taki dokladny itp itd. Nie umiem sobie znalezc zastepstwa a powinnam.

Oliwka i synus o narazie nieokreslonym imieniu wlasnie koncza zakopywanie sie u mamusi ;)
Objawow zero jakichkolwiek poza bolem w miejscach wklucia po prolutexie ;) i mega wkurwie :D
Oj Oliwki się wgryzaja mocno [emoji8] a synus to niech jest Filipek i parka jak u mnie [emoji7] [emoji173] [emoji8] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Zastrzyk 60 €, a Clexane miakam 80 wiec juz na maxa.
to drogo, mi wychodziło, że zastrzyk 60 lub 90zł (zależy jaka dawka)
no a kd z pgd brałaś pod uwagę? albo może te immunoglobuliny nieszczęsne? - zależy co obstawiasz bardziej - czy genetyke czy immunologię
A może by tak się w PL zaszczepić? :D Jeśli przy nd się robi pullowane, to pewnie przy kd też (?)

reklama
Do góry