reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj ja głupia naiwna wydawało mi się że po 2 szczepieniu mam szansę zajść w ciążę naturalną
Więc się staraliśmy... i co zrobiłam test i jedna kreska dzisiaj dziewczyny mam jakieś załamanie że nigdy mi się nie uda coraz mam mniej sił fizycznych i psychicznych...
Hmm ostatnio jak u mnie było załamanie po niepowodzeniu to mi pisałaś coś w stylu:
"nie użalaj się nad sobą", "walcz dalej", "to nie koniec świata", "pozbieraj się w sobie"... więc dzisiaj ja "pacnęła bym cię w głowę" za "pieprzenie farmazonów" - spinamy poślady i działamy dalej!

reklama
@dżoasia wlasnie bertha mi napisala ze mam dodatnie te beta2glikoproteiny a to tez cos z tym zespolem antyfosfolipidowym...
O KIRach mi powiedziala tyle, ze u mnie wystepuje jeden KIR ktory nie powinien. Ale tak to tez niewiele o tym wie...
Terminy u Pasnika na polowe czerwca :/

@dżoasia wlasnie bertha mi napisala ze mam dodatnie te beta2glikoproteiny a to tez cos z tym zespolem antyfosfolipidowym...
O KIRach mi powiedziala tyle, ze u mnie wystepuje jeden KIR ktory nie powinien. Ale tak to tez niewiele o tym wie...
Terminy u Pasnika na polowe czerwca :/
Czatuj i dzwoń wieczorami, może ktoś będzie zwalniał termin :)

@Kurcia a na te kiry to może po prostu accofil wystarczy. G go stosuje, ale jak byś Paśnika "zaliczyła" nawet dopiero w połowie czerwca to może tak czy siak zdążysz przed transferem? :)

@Kurcia a na te kiry to może po prostu accofil wystarczy. G go stosuje, ale jak byś Paśnika "zaliczyła" nawet dopiero w połowie czerwca to może tak czy siak zdążysz przed transferem? :)
Mam dr Sydora w klinice na 17 maja ale nie zdaze z wynikami cytokin a babury z recepcji mi nie chca przesunac terminu chociaz im tlumacze ze niech wezma kogos z 31 czy 24 maja i dadza mu wizyte wczesniej. A mi na jego miejsce. Chyba sie powinni ucieszyc ze wizyta wczesniej... no to w koncu powiedzialy ze zobacza co sie da zrobic...
@Kurcia napisz dr P. Powinien Ci odpisać ...
A nie trzeba byc jego pacjentka zeby odpisywal?

Mam dr Sydora w klinice na 17 maja ale nie zdaze z wynikami cytokin a babury z recepcji mi nie chca przesunac terminu chociaz im tlumacze ze niech wezma kogos z 31 czy 24 maja i dadza mu wizyte wczesniej. A mi na jego miejsce. Chyba sie powinni ucieszyc ze wizyta wczesniej... no to w koncu powiedzialy ze zobacza co sie da zrobic...A nie trzeba byc jego pacjentka zeby odpisywal?
Asz to leniwce. Ale może coś się uda podziałać. A w Krk nie ma wcześniejszego terminu do niego?
A te cytokiny w końcu robiłaś czy jeszcze czekasz? Bo może i wynik wcześnej będziesz mieć (ja miałam po ok 2 tygodniach, a czas mieli niby 21 dni)

Hmm ostatnio jak u mnie było załamanie po niepowodzeniu to mi pisałaś coś w stylu:
"nie użalaj się nad sobą", "walcz dalej", "to nie koniec świata", "pozbieraj się w sobie"... więc dzisiaj ja "pacnęła bym cię w głowę" za "pieprzenie farmazonów" - spinamy poślady i działamy dalej!
Masz racje Asiula dziekuje Ci

reklama
[
gosia321 pisze:
Kochane robilam dzis poziomy hormonow w innym labie niz w sobote i tak
Sobota progesteron 31.7 estradiol 2245
Dzis progesteron 39.1 estradiol 235.40
Jednostki sa te same czy to mozliwe zeby az tak spadlo mimo lekow czy raczej to wina innego labolatorium
podejrzewam Gosia ze ten pierwszy estradiol byl 224,50 i podskoczyl na 235,40 . Wierze w to mocno, tej opcji spadanie nie biore pod uwage.

Do góry