reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja robiłam w inviccie
Chyba, ze tak. Ale na watku o poronieniach laski kiedys wrzucaly swoje wyniki robione wlasnie ww apc i bylo co najmniej 3 wresje zakresow wartosci referencyjnych. Dla porownania masz moje
Screenshot_2018-04-30-19-45-59.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-30-19-45-59.png
    Screenshot_2018-04-30-19-45-59.png
    389 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Wyszłam właśnie z gabinetu i ryczeć mi sie chce . Druga stymulacja i zadnej reakcji ani jednego pęcherzyka. A tak wielka miałam nadzieje myslalam ze tym razem uda sie uzyskać to właściwe jajko . Jestem załamana brak nadzieji dla mnie .

Wyszłam właśnie z gabinetu i ryczeć mi sie chce . Druga stymulacja i zadnej reakcji ani jednego pęcherzyka. A tak wielka miałam nadzieje myslalam ze tym razem uda sie uzyskać to właściwe jajko . Jestem załamana brak nadzieji dla mnie .
Kalno a co na to lekarz? Przeżyłaś rozwód ułożyłaś sobie życie może czas żeby pewne rzeczy ułożyć w głowie i tak jak agoni i agniecha przeskoczyć pewny etap tej układanki:-) :) Jest mi bardzo przykro bo wiem jak nadzieje mogą być wielkie a porażki bolesne. Kalno pomyśl tak w grupie in vitro jesteś trudnym przypadkiem a w grupie kd będziesz ze swoim wiekiem w czołówce. Trzymam kciuki za każdą decyzję jaką podejmiesz

reklama
Do góry