dżoasia
Fanka BB :)
Przeciez wiesz, ze w naszym przypadku w ciaze zachodzi siena samolocie w klinice no chyba, ze akurat komus sie zachciewa nowego loza w sypialniMasz racje Asiula dziekuje Ci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeciez wiesz, ze w naszym przypadku w ciaze zachodzi siena samolocie w klinice no chyba, ze akurat komus sie zachciewa nowego loza w sypialniMasz racje Asiula dziekuje Ci
Brakuje ci 5 receptorów ktore sa odpowiedzialne za receptywnosc endometrium i implantacje, mi brakuje 9 , niestety nie da sie tego wyleczyc albo zmienic. Ja na to biore granocyty , ( filigrastim) podwyzszony poziom zastepuje ich role. Niestety nie gwarantuje to sukcesu, pozostaje walczyc.omg mam nadzieję, że dziewczyny już pomogły bo ja tego nie kumam tylko tyle, że c antykardiolipidowe masz ujemne i to jest ok z kirami bertha ci pomoże
Dziewczyny dotarly do mnie wyniki th1/th2 jednak ja nic z tego nie rozumiem.. Pomóżcie w interpretacji
Asia Kiry to jest niestety „mogila” ja juz 6 transfer biore na nie granocyty i jak widzisz ....ale jest implantacja , dla mnie to juz powod do szczescia@Kurcia a na te kiry to może po prostu accofil wystarczy. G go stosuje, ale jak byś Paśnika "zaliczyła" nawet dopiero w połowie czerwca to może tak czy siak zdążysz przed transferem?
Pieknie ruszyla dzis 15dpt? A ty mialas 1 czy 2 maluchy (pewnie pisalas nie raz ale skleroa ma coraz wieksza )Dziewczyny, po ostatnich nerwach moja dzisiejsza beta to 491, oby to już były początki dobrej, spokojnej ciąży. Trzymam kciuki za Was wszystkie, a Wy mocno trzymajcie za mnie(nas), bo ostatni tydzień to był pełen trudnych emocji.
Kochana, nie ma prawa spadac, E2 swiadczy o tym jak dobrze jest zbudowana wysciolka endometrium w jamie macicy ktora z kolei odzywia zarodek i dzieki niej rosnie, moga byc wahania w wielkosci jesli sie robi w roznych labo, ale nie moze spadac z tysiecy w setki. Wierze ze u Gosi byl od poczatku blad odczytu.Gosia estradiol może spadać ... W oczekiwaniu na nasz upragniony wynik w tym przypadku jak się dobrze orientuje to najważniejszy jest progesteron... Bo to on podrzytmuje ciążę.
Ale mogę się mylić...
A bety nie zrobiłaś???
Dziewczyny dotarly do mnie wyniki th1/th2 jednak ja nic z tego nie rozumiem.. Pomóżcie w interpretacji
Ja robiłam w inviccieProzapalne masz niziutko wiec gitarka ale i przeciwzapalne tez masz niskie wiec nie wiem o co kaman :/ mi Pasnik tlumaczyl, ze jak.ma ciaze IL 2 powinna.byc jak najnizsza a IL 10 jak najwyzsza. Swoja droga juz ltorys raz.spotykam sie z tym, ze wszystkie wyniki sa robione w apc a normy calkiem inne sa...