reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
IMG_1378.JPG

Załączniki

• IMG_1378.JPG
    IMG_1378.JPG
    905,3 KB · Wyświetleń: 169
omg mam nadzieję, że dziewczyny już pomogły bo ja tego nie kumam :D tylko tyle, że c antykardiolipidowe masz ujemne i to jest ok :) z kirami bertha ci pomoże
Brakuje ci 5 receptorów ktore sa odpowiedzialne za receptywnosc endometrium i implantacje, mi brakuje 9 , niestety nie da sie tego wyleczyc albo zmienic. Ja na to biore granocyty , ( filigrastim) podwyzszony poziom zastepuje ich role. Niestety nie gwarantuje to sukcesu, pozostaje walczyc.

@Kurcia a na te kiry to może po prostu accofil wystarczy. G go stosuje, ale jak byś Paśnika "zaliczyła" nawet dopiero w połowie czerwca to może tak czy siak zdążysz przed transferem? :)
Asia Kiry to jest niestety „mogila” ja juz 6 transfer biore na nie granocyty i jak widzisz ....ale jest implantacja , dla mnie to juz powod do szczescia:)

Dziewczyny, po ostatnich nerwach moja dzisiejsza beta to 491, oby to już były początki dobrej, spokojnej ciąży. Trzymam kciuki za Was wszystkie, a Wy mocno trzymajcie za mnie(nas:)), bo ostatni tydzień to był pełen trudnych emocji.
Pieknie ruszyla:) dzis 15dpt? A ty mialas 1 czy 2 maluchy (pewnie pisalas nie raz ale skleroa ma coraz wieksza :D)

Gosia estradiol może spadać ... W oczekiwaniu na nasz upragniony wynik w tym przypadku jak się dobrze orientuje to najważniejszy jest progesteron... Bo to on podrzytmuje ciążę.
Ale mogę się mylić...
A bety nie zrobiłaś??? :cool2::p
Kochana, nie ma prawa spadac, E2 swiadczy o tym jak dobrze jest zbudowana wysciolka endometrium w jamie macicy ktora z kolei odzywia zarodek i dzieki niej rosnie, moga byc wahania w wielkosci jesli sie robi w roznych labo, ale nie moze spadac z tysiecy w setki. Wierze ze u Gosi byl od poczatku blad odczytu.

Prozapalne masz niziutko wiec gitarka ale i przeciwzapalne tez masz niskie wiec nie wiem o co kaman :/ mi Pasnik tlumaczyl, ze jak.ma ciaze IL 2 powinna.byc jak najnizsza a IL 10 jak najwyzsza. Swoja droga juz ltorys raz.spotykam sie z tym, ze wszystkie wyniki sa robione w apc a normy calkiem inne sa...
Dziewczyny dotarly do mnie wyniki th1/th2 jednak ja nic z tego nie rozumiem.. Pomóżcie w interpretacji

reklama
Prozapalne masz niziutko wiec gitarka ale i przeciwzapalne tez masz niskie wiec nie wiem o co kaman :/ mi Pasnik tlumaczyl, ze jak.ma ciaze IL 2 powinna.byc jak najnizsza a IL 10 jak najwyzsza. Swoja droga juz ltorys raz.spotykam sie z tym, ze wszystkie wyniki sa robione w apc a normy calkiem inne sa...
Ja robiłam w inviccie

Do góry