reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@misis188 i wszystkie inne ciocia forumowe :) nasz mały cud ma się dobrze, całe 2,25cm szczęścia ❤❤❤ w ten sposób zaczynamy 10 tydzien.❤
jestem bardzo szczęśliwa ale aby nie było mi za dobrze to zrobiło się jakieś cholerstwo z płynem ( nie dopytalam lekarza z wrażenia) ale pewnie kolejny krwiak więc znowu oszczędzanie, tylko że ja te dwa tygodnie żyłam się oszczędzając, wiec teraz znowu leżymy a wizyta dopiero 21maja:szok: jak ja tyle wytrzymam... Ale muszę :biggrin2:
Powiedzcie mi.kochanie moje z racji tego krwiaka jak ja mam żyć ???

reklama
@misis188 i wszystkie inne ciocia forumowe :) nasz mały cud ma się dobrze, całe 2,25cm szczęścia [emoji173][emoji173][emoji173] w ten sposób zaczynamy 10 tydzien.[emoji173]
jestem bardzo szczęśliwa ale aby nie było mi za dobrze to zrobiło się jakieś cholerstwo z płynem ( nie dopytalam lekarza z wrażenia) ale pewnie kolejny krwiak więc znowu oszczędzanie, tylko że ja te dwa tygodnie żyłam się oszczędzając, wiec teraz znowu leżymy a wizyta dopiero 21maja:szok: jak ja tyle wytrzymam... Ale muszę :biggrin2:
Niestety nie wiem nic na temat krwiaków. Co do dzidzi, to gratuluję raz jeszcze. :)

Wróciłam do domu. Trochę brzuch mnie pobolewa. Wzięłam już dzisiaj kilka tabletek nospy. Standardowo u mnie piękne endometrium, tylko co dalej? Popijam meliskę i gapię się w telewizję.
Ja nawet nie wiem jakie mialam endometrium :dry: I nic mnie nie boli,nie kluje. Choc wolalabym,zeby za pare dni zaczelo. Widzialas swoj zarodek czy cokolwiek na usg? Ja nie :no2: Kiedy bete robisz?

Ja nawet nie wiem jakie mialam endometrium :dry: I nic mnie nie boli,nie kluje. Choc wolalabym,zeby za pare dni zaczelo. Widzialas swoj zarodek czy cokolwiek na usg? Ja nie :no2: Kiedy bete robisz?
Boli mnie szyjka macicy, tak myślę. Beta 11 maja według dr. Nie wiem czy będę robiła wcześniej. Nakręcałam się poprzednio bez sensu. Zobaczę jeszcze.
Nie mówiła mi dr ile ma mm endometrium tylko, że ładne. ;-)
Zarodki miały też nacięcie otoczki.

@misis188 i wszystkie inne ciocia forumowe :) nasz mały cud ma się dobrze, całe 2,25cm szczęścia ❤❤❤ w ten sposób zaczynamy 10 tydzien.❤
Super❤ kochana na pewnopewno musisz sie oszczedzac. Ja mialam plamienia z kosmowki i jeden lekarz na ip kazal mi lezec, wstawac za potrzeba.

reklama
Oj ja głupia naiwna wydawało mi się że po 2 szczepieniu mam szansę zajść w ciążę naturalną
Więc się staraliśmy... i co zrobiłam test i jedna kreska dzisiaj dziewczyny mam jakieś załamanie że nigdy mi się nie uda coraz mam mniej sił fizycznych i psychicznych...

Do góry