reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wyszłam właśnie z gabinetu i ryczeć mi sie chce . Druga stymulacja i zadnej reakcji ani jednego pęcherzyka. A tak wielka miałam nadzieje myslalam ze tym razem uda sie uzyskać to właściwe jajko . Jestem załamana brak nadzieji dla mnie .
@Kalno bardzo mi przykro. A jakie teraz miałaś dawki? I co dokładnie?

Kochane robilam dzis poziomy hormonow w innym labie niz w sobote i tak
Sobota progesteron 31.7 estradiol 2245
Dzis progesteron 39.1 estradiol 235.40
Jednostki sa te same czy to mozliwe zeby az tak spadlo mimo lekow czy raczej to wina innego labolatorium
Gosia estradiol może spadać ... W oczekiwaniu na nasz upragniony wynik w tym przypadku jak się dobrze orientuje to najważniejszy jest progesteron... Bo to on podrzytmuje ciążę.
Ale mogę się mylić...
A bety nie zrobiłaś??? :cool2::p

Oj ja głupia naiwna wydawało mi się że po 2 szczepieniu mam szansę zajść w ciążę naturalną
Więc się staraliśmy... i co zrobiłam test i jedna kreska dzisiaj dziewczyny mam jakieś załamanie że nigdy mi się nie uda coraz mam mniej sił fizycznych i psychicznych...
Kochana nie załamuj się tylko czekaj na swój moment z uśmiechem . ... musi się w końcu udać!!!!
A kiedy masz teraz zaplanowany transfer?

reklama
Gosia estradiol może spadać ... W oczekiwaniu na nasz upragniony wynik w tym przypadku jak się dobrze orientuje to najważniejszy jest progesteron... Bo to on podrzytmuje ciążę.
Ale mogę się mylić...
A bety nie zrobiłaś??? :cool2::p
Nie bete zrobie moze jutro a najpewniej w czwartek ;)
Nic jade wieczorem do pierwszego labu w ktorym robilam wynik. Dzwonilam wynik z 2 labu sie powtorzyl w takiej samej wartosci a kobietka powiedziala ze moga miec inne odczynniki. Dla spokojnosci glowy pojade ;) jak tylko kurier dostarczy mi prolutex a tego ani widu ani slychu :crazy:

Do góry