reklama
Super wynik cieszę się razem z Tobą.Dziewczyny! beta 227,7 !!! jestem w szoku!
Justin87
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro.Wyszłam właśnie z gabinetu i ryczeć mi sie chce . Druga stymulacja i zadnej reakcji ani jednego pęcherzyka. A tak wielka miałam nadzieje myslalam ze tym razem uda sie uzyskać to właściwe jajko . Jestem załamana brak nadzieji dla mnie .
Jaki jest dalszy plan?
anetka303
Odpoczywaj I czekamy na betęWróciłam do domu. Trochę brzuch mnie pobolewa. Wzięłam już dzisiaj kilka tabletek nospy. Standardowo u mnie piękne endometrium, tylko co dalej? Popijam meliskę i gapię się w telewizję.
Justin87
Widzisz, nie ma się co nastawiać negatywnie.czekałam na ten wynik, żeby mieć pewność, że nic z tego, a tu niespodzianka
Super.
gosia321
Kochane robilam dzis poziomy hormonow w innym labie niz w sobote i tak
Sobota progesteron 31.7 estradiol 2245
Dzis progesteron 39.1 estradiol 235.40
Jednostki sa te same czy to mozliwe zeby az tak spadlo mimo lekow czy raczej to wina innego labolatorium
Sobota progesteron 31.7 estradiol 2245
Dzis progesteron 39.1 estradiol 235.40
Jednostki sa te same czy to mozliwe zeby az tak spadlo mimo lekow czy raczej to wina innego labolatorium
anetka303
Jest nadzieja! Mysleliscie o dawczyni?Wyszłam właśnie z gabinetu i ryczeć mi sie chce . Druga stymulacja i zadnej reakcji ani jednego pęcherzyka. A tak wielka miałam nadzieje myslalam ze tym razem uda sie uzyskać to właściwe jajko . Jestem załamana brak nadzieji dla mnie .
reklama
Agnieś191
Czym bylas stymulowana? Jakie masz amh?Wyszłam właśnie z gabinetu i ryczeć mi sie chce . Druga stymulacja i zadnej reakcji ani jednego pęcherzyka. A tak wielka miałam nadzieje myslalam ze tym razem uda sie uzyskać to właściwe jajko . Jestem załamana brak nadzieji dla mnie .
Podziel się: