Endometrium bardzo dobre moim zdaniem :-) powodzenia! 14 dni to kupa czasu, mi po pierwszym transferze lekarz zalecił "normalne" życie, normalne funkcjonowanie. Chodziłam do pracy, trochę jednak odwracala moja uwagę od tego, co się w środku mnie dzieję.To moje pierwsze podejście i bardzo się stresuje, czytając Wasze posty jestem w szoku ile Wy wiecie na temat in vitro i wszystkiego co się z nim wiąże...
Mam 14 dni wolnego po transferze i boję się, że zwariuję czekając w domu na jakieś objawy albo samą betkę
Endometrium w 14 dc miałam 11 więc chyba nie jest źle, a dodatkowo cały czas biorę estrofem, progesteron i acard no i oczywiście witaminki
pozdrawiam i trzymam kciuki za majówkowe bobaski
reklama
Ehh teraz trochę mnie to zmartwilo zaryzykuję ostatni raz . Aha lekarz powiedział że będzie współpracował z moim immunologiem . Daje im ostatnia szansę . Myślałam o Novum ale mniej było przychylnych opinii na temat tej kliniki . Że liczą na ilość a nie jakość usług . I bądź tu mądrym .. wybierz dobrzeNie jestem pewna na jakim etapie popelniono pomyłkę. Czy to lekarz czy laboratorium... po długim weekendzie będziemy to wyjaśniać w klinice. Jednego jestem pewna - zmieniam klinikę. Mam trochę wrażenie że dr. Nie radzi sobie z trudnymi przypadkami...
A co do dhea to trochę o tym czytałam i czasem pomaga ale lepiej zbadać poziom przed suplementacja. Też pewnie zrobię te badanie i jak wyjdzie mi niski poziom to zacznę brać.
Gosia892
Fanka BB :)
Cieszę się, że jest dobre, bo przed przystąpieniem do procedury przeżyłam już chyba wszystko. Udrażnianie jajowodów i laparoskopową kauteryzację jajników i bomby hormonalne chyba gorsze niż przy stymulacji. Mam nadzieję, że to już powoli koniec tej niemiłej części drogi po szczęścieEndometrium bardzo dobre moim zdaniem :-) powodzenia! 14 dni to kupa czasu, mi po pierwszym transferze lekarz zalecił "normalne" życie, normalne funkcjonowanie. Chodziłam do pracy, trochę jednak odwracala moja uwagę od tego, co się w środku mnie dzieję.
DziękiIntralipid encorton acard i cos chyba jezzcze ale nie pamietam teraz[emoji16]
Powodzenia!!! :-)Cieszę się, że jest dobre, bo przed przystąpieniem do procedury przeżyłam już chyba wszystko. Udrażnianie jajowodów i laparoskopową kauteryzację jajników i bomby hormonalne chyba gorsze niż przy stymulacji. Mam nadzieję, że to już powoli koniec tej niemiłej części drogi po szczęście
anetka303
Za l4 i macierzyński zapłaci ZUS jeśli zatrudniacie mniej niż 10 (chyba) pracownikówPowiem Wam dziewczyny ze z pracą nie ma idealnego rozwiazania. Ja pracuje z mezem. I niby spoko, mozemy jezdzic do kliniki kiedy chcemy. Moge sobie siedziec tydzien w domu po transferze jak chce. Tylko...
Firmy nikt za nas nie poprowadzi, ciezko mi tez znalezc kogos na moje miejsce na czas ewentualnego macierzynskiego.
Bo maz jednak nikomu tak w pewnych kwestiach nie moze zaufac jak mi...
No i nikt nie placi za l4, macierzynskie itp...
W Spółce z o.o. też? Chyba nie. No i zatrudniamy więcej niż 10 osób...Za l4 i macierzyński zapłaci ZUS jeśli zatrudniacie mniej niż 10 (chyba) pracowników
anetka303
Nie wiem jak jest ze sp zoo ale sam fakt zatrudnienia większej ilości osób zrzuca obowiązek tych wyplat na pracodawcę [emoji53]W Spółce z o.o. też? Chyba nie. No i zatrudniamy więcej niż 10 osób...
reklama
anetka303
Haha supwr. Nadzieja umiera ostatnia!Dziewczyny! beta 227,7 !!! jestem w szoku!
Podziel się: