reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

My dzisiaj korzystamy z pięknej pogody czekam aż M wkoncu pomyje taras kearsherem dzisiaj ma niby to zrobić bo w piątek goście przysiągł na Nasze moje i babla życie że sam wszystko ogarnie:) gotowanie i przygotowywanie:) oby... Miłego dzionka i powodzenia dzisiaj i jutro ja ogólnie trochę ucichlam bo nie za dobrze si czuję w ciąży bóle głowy z różnym nasileniem o różnych porach dnia najgorsze z rana i na wieczór plis podziembiona zatoki i masakryczne mdłości i senność, będziemy się odzywac:)
1525087591379.jpg

Załączniki

• 1525087591379.jpg
    1525087591379.jpg
    837,9 KB · Wyświetleń: 632
reklama
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tu nowa ale przyznam szczerze ze podczytuje Was juz od ladnych kilku lat. W 2013 kiedy to wlasnie zaczelismy z mezem nasze starania i leczenie w klinice. Mamy za soba dwa podejscia do ICSI. Niestety negatywne. W sumie 2 podejscia i cztery transfery. Komorki podane zawsze w trzeciej dobie, raz tylko w drugiej. Dzis cos mnie naszlo i postanowilam w koncu do Was dolaczyc. Tak sie sklada ze po dluzszej przerwie zdecydowalismy sie na 3 podejscie. W zeszly piatek mialam punkcje a dzis w trzecim dniu mam transfer. Prosze kochane kobietki trzymajcie za mnie kciuki [emoji4]

Witaj :-) ja również mam transfer 02.05. Już tak blisko a z drugiej strony tak daleko. Niby się cieszę ale bardzo się stresuje, najgorsze są dni po transferze, ciągną się niemiłosiernie, jedyne co możesz robić to cierpliwie czekać. Ja na poprawę endometrium od jutra jem ananasa i chyba wszystko. Trzeba myśleć pozytywnie, to najważniejsze! Pozdrawiam!

To moje pierwsze podejście i bardzo się stresuje, czytając Wasze posty jestem w szoku ile Wy wiecie na temat in vitro i wszystkiego co się z nim wiąże...
Mam 14 dni wolnego po transferze i boję się, że zwariuję czekając w domu na jakieś objawy albo samą betkę :)
Endometrium w 14 dc miałam 11 więc chyba nie jest źle, a dodatkowo cały czas biorę estrofem, progesteron i acard no i oczywiście witaminki :)
pozdrawiam i trzymam kciuki za majówkowe bobaski :)

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tu nowa ale przyznam szczerze ze podczytuje Was juz od ladnych kilku lat. W 2013 kiedy to wlasnie zaczelismy z mezem nasze starania i leczenie w klinice. Mamy za soba dwa podejscia do ICSI. Niestety negatywne. W sumie 2 podejscia i cztery transfery. Komorki podane zawsze w trzeciej dobie, raz tylko w drugiej. Dzis cos mnie naszlo i postanowilam w koncu do Was dolaczyc. Tak sie sklada ze po dluzszej przerwie zdecydowalismy sie na 3 podejscie. W zeszly piatek mialam punkcje a dzis w trzecim dniu mam transfer. Prosze kochane kobietki trzymajcie za mnie kciuki [emoji4]
3 mam kciuki i wierzę, że tym razem się uda, nie poddawaj się, to podobno najważniejsze :)

Witamy :):)
A opowiedz coś o sobie? Z jakiego powodu się leczycie? I gdzie? Czy mieliście już jakiś sukces, że taka przerwa?
Kciuki zaciskamy mocno aby kropek się wbił na całe 9 miesięcy!!!! :):)

Trzymam mocno kciuki za Was!!!:-)

reklama
To moje pierwsze podejście i bardzo się stresuje, czytając Wasze posty jestem w szoku ile Wy wiecie na temat in vitro i wszystkiego co się z nim wiąże...
Mam 14 dni wolnego po transferze i boję się, że zwariuję czekając w domu na jakieś objawy albo samą betkę :)
Endometrium w 14 dc miałam 11 więc chyba nie jest źle, a dodatkowo cały czas biorę estrofem, progesteron i acard no i oczywiście witaminki :)
pozdrawiam i trzymam kciuki za majówkowe bobaski :)
@Gosia892 wiesz każda się uczy niestety na doświadczeniach ...I szczerze nie życzę nikomu aż takiej głębokiej wiedzy jak my ją mamy, bo niestety ale to jest ciężka walka psychiczna...
Jednak każda z dziewczyn powie, że warto... mimo, kilku, czasami kilkunastu procedur....

Do góry