@Never give up I @gosia321 mooocno trzymam kciuasy -za Maluszki ♡♡♡
reklama
misis188
Fanka BB :)
I robicie czy podchodzicir od razu do transferu?Docent powiedział że jak chcemy to możemy powtórzyć to było przy pierwszym szcepieniu.Natomiast pani pielęgniarka mówiła że po 3 tyg powinniśmy zróbic
gosia321
Kochane my juz w trojpaku dzieciaki juz maja powiedziane przez rodzicow ze maja zostac do grudnia
Po spacerku i zarelku odpoczywamy
A ja chyba bede spala calymi dniami od dawek progesteronu. Poniewaz przed transferem.mialam tylko na poziomie 6.2to mam teraz 3x2 lutinus i 2x1 prolutex
A ja chyba bede spala calymi dniami od dawek progesteronu. Poniewaz przed transferem.mialam tylko na poziomie 6.2to mam teraz 3x2 lutinus i 2x1 prolutex
misis188
Nie, szybciej. Jak chcesz to Ci sprawdze dokladnie ale jak.robilam.badania we wtorek.czy srode to w nastepny czwartek mialam wynikDziewczyny a ile mniej więcej się czeka na ten wynik allo mlrów? 3 tygodnie czy jest szansa wcześniej??
Dziewczyny odebrałam wyniki badania na trombofilie wrodzona i wyszły nieprawidłowe: MTHFR_677C-T układ heterozygotyczny, MTHFR_1298A-C układ heterozygotyczny i PAI-1 4G układ heterozygotyczny.. Którejś z Was wyszły takie same mutacje?
Agonia777
Napisałam Ci na prive
misis188
Kochana ale Ty w styczniu rodzic bedziesz z never give up no chyba ze przy bluzniakach to faktycznie w 8 bedzie porod ja ostatnia miesiaczke mialam.12 listopada a tp mam na sierpienKochane my juz w trojpaku dzieciaki juz maja powiedziane przez rodzicow ze maja zostac do grudnia
reklama
Never give up
Gosienko Ty będziesz spać a mi cycki rozwali ten progesteronKochane my juz w trojpaku dzieciaki juz maja powiedziane przez rodzicow ze maja zostac do grudnia
Najważniejsze aby nasze kruszynki się zadomowily i nigdzie nie uciekły
Podziel się: