reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zuzia - ja za pierwszym razem mialam dlugi protokol, po ktorym z 9 komorek mialam tylko dwie blastki 1bb i nic do mrozenia, zakonczone cp. i strata jajowodwo, 2 podejscie zmiana na krotki gdyz dr stwierdzila ze nie zareagowalam za dobrez na dlugi i krotki moze dac lepsze efekty, Niby przy krtokim jest mniej komorek ale ja mialam dokladnie tyle samo 9, z czego troche lepsza jakosc blastek i jedna do mrozenia. Krotki stosuje sie niby przy nizszym amh i przy slabej odpowiedzi na stymulacje.. ale mysle ze nie masz czym sie martwic. czy u mnie krotki przyniesie owocne efekty...? Okaze sie w piatke :sorry:

reklama
elcia jak dla mnie to oznacza ze sie juz zaimplatowaly i produkuja hcg.. gratulacje!!! mialas robiona bete 4 dpt wiec bardzo szybko sie zaimplantowaly :)

elcia83- niezła beta, czyżby się udało, super by było :-), który to dpt?

aisha z całego serca gratuluję, bicie serduszka swojego dziecka to jest moje marzenie i mam nadzieję, że się kiedyś spełni. Dbaj o siebie i maluszka. Pozdrawiam.

lucy &&&&& za jutrzejsze usg, ciekawe ile będzie serduszek :-)

aduś w piątek obronisz się na 6 ... no może na 5 i zobaczysz piękną rosnącą betę, czuję, że będzie dobrze. Wiem, że łatwo mówić ale staraj się nie stresować.

Aduś ja też nie miałam żadnyck objawów, takie jakby kłócia w okolicy jajników taki ból niby na @ i nawet piersi mniej bolały, pryszcze mi wyskoczyły to sobie myślę no pięknie i patrz jak się pięknie udało. Bedzie dobrze. Wdech wydech. Błagam się obejrzyj komedie kabaret, śmiej się ile możesz, zamykaj oczy i wyobrażaj sobie siebie z wózkiem. Zobaczysz uda się, tylko w to uwierz.

Madzialenku i Ty usłyszysz serduszko, już za chwilę, wiem że w tym podejściu będziesz już silniejsza i będziesz wiedzieć jak pokierowac psychiką a ona zdziała cuda.

elcia napisz koniecznie co powiedziala dr.. taki wysoki poziom nie moze bc po ovitrelu.. milas dwie super rozwiniete blastki i dlatego pewnie tak szybko sie zadomowily :tak: ja juz gratuluje :-D

tak Aduśw 4dpt tylko może to być tez ten zastrzyk który dałam na uwolnienie komórek ovitrell czy cos takiego nie pamietam bo on tez ma w sobie beta hcg czekam na tel i czekam i nic

Elcia - ovitrel utrzymuje sie do 10 dni po zastrzyku wiec niech policze... u ciebie jest 11 ? nie jestem lekarzem ale uwazam ze nie mozliwe zeby tak wysoki poziom byl jeszce po zastrzyku, wynik powyzej 5 uwaza sie juz za oznaki ciazy :) u dziewczyn ktore przy blastkach testuja 3 dpt, ja tez tak mialam za 1szym, jest zazwyczaj ponad 2 po ovitrelu ale nie 10 ;-) Ciesz sie !!! mialas jakies plamienie implantacyjne albo inne objawy? z tego co pamietam to twoje drugie podejscie? jak sie zakoczylo drugie jak moge spytac

Adus dzieki za odpowiedz - kurcze tylko ze z moimi wynikami bylo niby wszystko ok a AMH nawet mam bardzo dobre - tak mi powiedzieli wiec nie wiem skad ta zmiana... A w piatek oczywiscie bede trzymac kciuki za ciebie:)

Elcia ja mysle tak jak dziewczyny ze twoje wyniki wskazuja tylko na jedno ;-) czekamy na dalsze pozytywne wyniki:)

reklama
Do góry